x close

Fii alături de noi!

Ningea intruna insa observase ca pe o parte de acoperis nu se aseza deloc zapada! Ce descoperire socanta au facut in legatura cu apartamentul

de 20 Feb 2016   •   12:01
Ningea intruna insa observase ca pe o parte de acoperis nu se aseza deloc zapada! Ce descoperire socanta au facut in legatura cu apartamentul  16
Desi toate acoperisurile erau pline de zapada, pe unul nu se aseza deloc in ciuda ninsorii continue.  Un ofiter de poltie din Olanda a descoperit acest lucru avand un spirit de observatie extrem de agil. Se pare ca politistii din Olanda au descoperit intr-un cartier o sera unde se crestea marijuana.  Cu o temperatura propice, mentinuta  si umiditate controlata, aceste plante se dezvolta foarte bine si intr-un apartament. Desi in Olanda marijuana este legala, locuitorii nu au voie sa creasca mai mult de cinci plante si sa consume mai mult de 5 grame pe saptamana. Ceea ce au descoperit politistii datorita acoperisului pe care se topea constant zapada, era un apartament transforma tintr-un spatiu industrial in care se crestea marijuana.


poza

Actualitate

Bomba din farfurie! 28 de restaurante şi fast-food-uri din Bucureşti, amendate pentru grave nereguli

Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC) a amendat cu 147.000 de lei mai multe unităţi de alimentaţie publică din Bucureşti şi judeţul Ilfov pentru lipsa unor documente sau nereguli referitoare la produsele folosite, în timp ce 185,5 kilograme de carne au fost retrase din circuitul consumului uman, a anunţat, vineri, instituţia.

28 Mai 2016  •  22:54

poza

Show

Daniela Gyorfi, din nou pe masa medicilor esteticieni

Nu a făcut un secret din faptul că a călcat des pe la medicii esteticieni, însă Daniela Gyorfi nu pare să dorească să se oprească aici. Interpreta se pregăteşte să meargă din nou. De data aceasta însă pentru o procedură mai uşoară.

28 Mai 2016  •  21:00

sati