Antena 3 CNN Actualitate Noi detalii şocante în cazul camionului abandonat în Austria. Patru copii se aflau printre cei 71 de morţi

Noi detalii şocante în cazul camionului abandonat în Austria. Patru copii se aflau printre cei 71 de morţi

Noi detalii şocante în cazul camionului abandonat în Austria. Patru copii se aflau printre cei 71 de morţi
Sursa foto: Foto: Twitter
29 Aug 2015   •   09:32
Niciun român nu este implicat în cazul camionului abandonat pe o şosea din Austria în care au fost găsite 71 de cadavre, a anunţat Ministerul Afacerilor  Externe. 
 
Este vorba de refugiaţi sirieni, întrucât au fost găsite câteva documente de călătorie. Poliţia nu a vrut să facă precizări privind circumstanţele deceselor, dar primele indicii sugerează că refugiaţii ar fi murit asfixiaţi
 
Zeci de oameni, printre ei şi refugiaţi, au participat la o veghe cu lumânări în memoria victimelor la Budapesta, de unde se crede că a plecat camionul morţii.
 
Tragedia i-a şocat pe cetăţenii austrieci, care se întreabă cum s-ar putea preveni repetarea ei, într-o Europă asaltată de refugiaţi.
 
Autorităţile austriece au arestat doi bulgari şi un ungur în cazul camionului în care au fost găsiţi 71 de migranţi morţi. Naţionalitatea liderului grupării nu a fost menţionată. Poliţiştii bulgari anunţă însă că au în custodie alţi patru suspecţi, trei bulgari şi un afgan. 
 
În camionul abandonat, autorităţile austriece au găsit cadavrele a 71 de refugiaţi: 59 de bărbaţi, 8 femei şi patru copii cu vârste cuprinse între 2 şi 9 ani. Trupurile victimelor au fost transportate la Viena, unde vor fi autopsiate de medicii legişti.
 

×
Subiecte în articol: detalii socant
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close