Antena 3 CNN Actualitate Noi dezvăluiri despre DNA Ploiești. Unitatea de elită a lui Kovesi cade în propria capcană

Noi dezvăluiri despre DNA Ploiești. Unitatea de elită a lui Kovesi cade în propria capcană

Noi dezvăluiri despre DNA Ploiești. Unitatea de elită a lui Kovesi cade în propria capcană
04 Mar 2018   •   22:52

Descoperire șocantă în unele din dosarele de la DNA Ploiești. Unitatea de elită a lui Kovesi cade în propriile capcane. De unde se desprinde această idee?

Chiar din dosarul Hidroserv Prahova, dosar în care este anchetat și cumnatul fostului premier Victor Ponta.

În acel dosar, Vlad Cosma, deputat la acea vreme, a fost pus sub monitorizare totală încă din septembrie 2014, adică i-au fost monitorizate convorbirile telefonice, i s-au înregistrat discuțiile ambientale, loalizare prin GPS și s-a emis mandat pentru intrarea în spații private pentru activarea dispozitivelor tehnice de înregistrare, precum și pentru oprirea acestora.

În mandatul dat de Înalta Curte, capitolul spații private, sunt menționate inclusiv birourile utilizate de cei menționați. Printre cei care au beneficiat de același tratament ca Vlad Cosma se numără Sebastian Ghiță, Mircea Cosma, dar și cumnatul fostului premier Victor Ponta.

DNA știa tot ce face Vlad Cosma și atunci se nasc întrebări: De ce avea nevoie DNA de un denunț al lui Vlad Cosma în oricare dintre dosare câtă vreme știa tot ceea ce face? De ce i-a cerut DNA Ploiești să facă denunț cu privire la campania electorală pentru prezidențialele din 2014 câtă vreme Vlad Cosma și apropiații lui Ponta erau deja monitorizați?

Important de precizat este că în dosarul Hidroserv toate aceste monitorizări există și se poate vedea ce au făcut în fiecare zi toți cei monitorizați, inclusiv în spații private, interceptați la cererea DNA Ploiești.

 

×
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close