Antena 3 CNN Actualitate Noi imagini cu accidentul lui Dan Condrea. Al doilea martor, filmat de un șofer aflat în trafic

Noi imagini cu accidentul lui Dan Condrea. Al doilea martor, filmat de un șofer aflat în trafic

Noi imagini cu accidentul lui Dan Condrea. Al doilea martor, filmat de un șofer aflat în trafic
01 Iun 2016   •   09:03

Noi imagini cu accidentul în care a fost implicat Dan Condrea au fost făcute publice. Acestea au fost surprinse de un șofer cu o cameră de bord instalată pe mașina sa, la scurt timp după producerea accidentului.

Imaginile au fost publicate de expresuldebuftea.ro.

Dan Condrea a făcut de 13 ori drumul Corbeanca - Buftea şi retur înainte să se izbească de copacii de pe marginea drumului. Înregistrările de pe camerele de supraveghere arată cum a mers înainte şi înapoi pe o distanţă de 12 kilometri, între cele două localităţi, ceea ce intareste ipoteza unei sinucideri.

Între timp, analizele probelor ADN au confirmat că persoana moartă în accident este patronul Hexi Pharma.

Cum a murit Dan Condrea. Ce au descoperit medicii legiști

Medicii legiști din cadrul IML Ilfov care au efectuat necropsia în cazul lui Dan Condrea au constatat că patronul Hexi Pharma a murit în urma impactului extrem de violent. Astfel, medicii elimină ipoteza unui infarct la volan sau a unui accident vascular.

Dan Condrea, patronul Hexi Pharma, a murit duminică seară într-un accident rutier în judeţul Ilfov. Condrea se afla într-o maşină ce avea sigla firmei pe care o conducea. Medicii sosiți la fața locului nu au mai putut salva viaţa şoferului. Anchetatorii nu exclud varianta ca patronul Hexi Pharma să se fi sinucis, deoarece la faţa locului nu s-au găsit urme de frânare.

 

×
Parteneri
Pensia care dispare de la 1 septembrie 2024
x close