Antena 3 CNN Actualitate Noi informații cutremurătoare despre moartea elevului din Hunedoara. Băiatul mergea să vadă rezultatele la olimpiadă

Noi informații cutremurătoare despre moartea elevului din Hunedoara. Băiatul mergea să vadă rezultatele la olimpiadă

Noi informații cutremurătoare despre moartea elevului din Hunedoara. Băiatul mergea să vadă rezultatele la olimpiadă
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
26 Apr 2019   •   08:55

Informaţii cutremurătoare în cazul elevului olimpic la matematică decedat, după ce a căzut de la etajul al patrulea, într-un hotel din Hunedoara. Băiatul tocmai cobora să afle rezultatele la olimpiadă când s-a dezechilibrat şi a căzut prin scara interioară a clădirii. Eforturile medicilor de a îl menţine în viaţă au fost zadarnice. Ceremonia de acordare a diplomelor la Olimpiada naţională de Matematică s-a transformat într-un moment de reculegere.

Martorii povestesc că băiatul de 13 ani a vrut să ajungă la parterul hotelului din Hunedoara, pentru a vedea rezultatele de la Olimpiada de matematică. Acestea tocmai fuseseră afişate acolo. ca să ajuungă mai repede, copilul a încercat să coboare alunecând pe balustradă. Dar s-a dezechilibrt şi a căzut în gol.

Profesorul coordonator nu era în zonă în momentul tragediei. Şi a fost în stare de şoc după aflarea veştii crunte.

 

 

Despre moarte fulgerătoare a copilului a vorbit şi ministerul educaţiei, care a participat la o festivitate de premiere a olimpicilor la matematică de la clasele a5-a şi a6-a.

"E un moment greu, fără îndoială, care ne afectează. Nu are cum să nu ne afecteze, dar cum spuneam şi aici (la premierea elevilor olimpici - n.r.), viaţa merge mai departe. Trebuie să ne bucurăm că cei din sală sunt nişte copii minunaţi şi sigur trebuie să fim alături de ei, să-i susţinem", a spus, cu lacrimi în ochi, ministrul Ecaterina Andronescu. 

Băiatul de clasa a 9-a luase bronzul la olimpiadă. Însă, în loc să-i sărbătorească rezultatul, atât părinţii cât şi profesorii se pregătesc acum de înmormânare.

În acest caz, poliţiştii fac cercetări pentru omor din culpă şi au început deja audierile.

×
Subiecte în articol: Hunedoara hotel Hunedoara
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close