Antena 3 CNN Actualitate Noi informaţii despre accidentul de la Perşani. Anchetatorii au aflat în ce stare se afla şoferul microbuzului în momentul impactului

Noi informaţii despre accidentul de la Perşani. Anchetatorii au aflat în ce stare se afla şoferul microbuzului în momentul impactului

Noi informaţii despre accidentul de la Perşani. Anchetatorii au aflat în ce stare se afla şoferul microbuzului în momentul impactului
21 Iun 2016   •   12:58

Şoferul microbuzului implicat vineri într-un accident rutier pe DN1, în zona localităţii braşovene Perşani, în urma căruia au murit patru persoane, nu a consumat alcool, precizează Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Braşov.

"În continuarea cercetărilor în cauza privind accidentul rutier din data de 17. 06.2016, de pe raza localităţii Perşani, judeţul Braşov, în urma căruia au decedat patru persoane, s-au stabilit următoarele: rezultatele probelor biologice au relevat faptul că şoferul autovehicului implicat în evenimentul rutier, nu a consumat alcool, acesta având în sânge o alcoolemie de 0,00g/l alcool pur în sânge. Cercetările continuă în vederea stabilirii, pe de o parte, a cauzelor şi împrejurărilor concrete în care a avut loc accidentul rutier, fiind efectuate în acest sens audieri, ridicări de înscrisuri şi se va dispune o constatare tehnico-ştiinţifică pentru stabilirea stării tehnice a autovehiculului şi, ulterior, o expertiză criminalistică, iar pe de altă parte se va verifica dacă au existat modificări de natură tehnică asupra autovehiculului implicat în accident, de natură să atragă răspunderea contravenţională a altor persoane", arată anchetatorii.

În prezent, au mai rămas internate în spitalele din municipiul Braşov patru victime, printre care se află şi un minor, iar două dintre victime au fost transferate la spitale de pe raza judeţului Iaşi. Urmărirea penală se efectuează de către organele de poliţie din cadrul Serviciului Rutier Braşov, sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Braşov, potrivit comunicatului de presă.

Reamintim că, în urma accidentului de vineri, au decedat patru persoane, iar alţi 26 de tineri cu vârste între 12 şi 20 de ani au fost internaţi cu diverse politraumatisme în patru spitale din municipiul reşedinţă.

În cursul zilei de sâmbătă au fost externate, în prezenţa părinţilor veniţi de la Iaşi, 22 de persoane, rămânând înternate în prezent patru, care mai au nevoie de spitalizare.

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close