Antena 3 CNN Actualitate Noi informaţii despre "bătrânul de la Bucureşti". Abraham: Apare în poze, la înmormântarea mamei preşedintelui

Noi informaţii despre "bătrânul de la Bucureşti". Abraham: Apare în poze, la înmormântarea mamei preşedintelui

Noi informaţii despre "bătrânul de la Bucureşti". Abraham: Apare în poze, la înmormântarea mamei preşedintelui
Sursa foto: Foto: presidency.ro
de M.Z.    |    19 Aug 2014   •   21:45
Noi informaţii despre cel cunoscut ca şi "bătrânul de la Bucureşti" care apare în dosarul Bercea-Băsescu. Această persoană apare în fotografii, la ceremonia de înmormântare a mamei preşedintelui, susţine avocatul familiei Bercea, Pavel Abraham.
 
"Cei care ştiu să lucreze pe internet, să caute acolo, şi-l vor găsi pe cu ocazia unui ceremonial trist pentru domnul preşedinte", a spus Pavel Abraham, marţi, la emisiunea Subiectiv, de la Antena 3, referindu-se la ceremonia de înmormântare a mamei lui Traian Băsescu.
 
Abraham spune că, astfel, este uşor de dedus cine este "bătrânul de la Bucureşti".
 
"Pozele sunt postate pe internet, iar se găseşte în acele poze", a explicat Abraham.

Citiţi şi Cine este "bătrânul" de la Bucureşti, din dosarul Bercea-Băsescu? Abraham: E membru PDL
 
VIDEO. Mircea Băsescu recunoaşte că a luat bani să intervină pentru eliberarea lui Bercea Mondial: La mine au ajuns 250.000, mi s-a pus MORMANUL DE DOLARI în braţe. Traian Băsescu ştie
 
Fratele preşedintelui este acuzat că, în perioada 20 februarie 2011 - 22 februarie 2012, ar fi primit 250.000 de euro de la fiul lui Bercea Mondial, Florin Anghel, prin intermediul lui Marian Căpăţână, pentru a interveni la judecători să dispună o soluţie favorabilă în dosarul în care Sandu Anghel era judecat pentru tentativă de omor, respectiv că şi-a înjunghiat un nepot.
 
Anchetatorii susţin că, în schimbul banilor, Mircea Băsescu ar fi promis că va interveni la judecători să dispună fie condamnarea lui Bercea Mondial la o pedeapsă mai mică, fie punerea în libertate.

Pe 20 iunie, fratele preşedintelui, Mircea Băsescu, a fost dus în arestul Poliţiei Capitalei, după ce magistraţii Tribunalului Bucureşti au decis arestarea preventivă a acestuia pentru 30 de zile, hotărâre pe care apărătorul lui a contestat-o la Curtea de Apel.

Cât de BOGAT este Mircea Băsescu? Iată care este averea fratelui preşedintelui

×
Parteneri
Avarie majoră în rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica
x close