Antena 3 CNN Actualitate Noi numiri făcute de premierul Dacian Cioloș

Noi numiri făcute de premierul Dacian Cioloș

Noi numiri făcute de premierul Dacian Cioloș
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    20 Iul 2016   •   21:42

Ioana Ursu a fost numită în funcţia de secretar de stat la Ministerul Sănătăţii, iar Laurenţiu-Dănuţ Vlad - secretar de stat la Ministerul Educaţiei Naţionale şi Cercetării Ştiinţifice, prin două decizii ale premierului Dacian Cioloş, care au fost publicate miercuri în Monitorul Oficial. 

Ioana Ursu a fost numită având în vedere o adresă a MS din 7 iulie, în timp ce Laurenţiu-Dănuţ Vlad a fost numit având în vedere o adresă a MENCS din 18 iulie. 

Totodată, Paraschiv Gigel a fost eliberat, la cerere, din funcţia de secretar de stat la MENCS, printr-o altă decizie a premierului Cioloş, publicată miercuri în Monitorul Oficial. 

Pe de altă parte, premierul Cioloş l-a desemnat pe Dorin Emil Mantescu, consilier de stat în cadrul Cancelariei Prim-Ministrului, în calitate de preşedinte al Consiliului pentru aplicarea politicii în domeniul ajutorului de stat, un organism consultativ interministerial, fără personalitate juridică. O decizie în acest sens a fost publicată miercuri în Monitorul Oficial. 

La data intrării în vigoare a acestui document se abrogă Decizia prim-ministrului numărul 43/2016, publicată în Monitorul Oficial din 3 februarie, prin care Dragoş-Nicolae Pîslaru, la momentul respectiv consilier de stat în cadrul Cancelariei Primului-Ministru, a fost numit preşedinte al Consiliului pentru aplicarea politicii în domeniul ajutorului de stat. În prezent, Pîslaru este ministrul Muncii, Familiei, Protecţiei Sociale şi Persoanelor Vârstnice.

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close