Antena 3 CNN Actualitate "Nu e o persoană care să-i poată lua locul..." Declarațiile emoționante ale unui fost coleg de-al Stelei Popescu (VIDEO)

"Nu e o persoană care să-i poată lua locul..." Declarațiile emoționante ale unui fost coleg de-al Stelei Popescu (VIDEO)

"Nu e o persoană care să-i poată lua locul..." Declarațiile emoționante ale unui fost coleg de-al Stelei Popescu (VIDEO)
Sursa foto: foto: Captura Youtube
24 Noi 2017   •   14:26

Moartea îndrăgitei Stela Popescu nu a lăsat pe nimeni indiferent. Familia, colegi, prieteni, persoane care au apreciat-o, toți s-au adunat astăzi la Teatrul de Revistă Constantin Tănase pentru a-i aduce un ultim omagiu celei care are să rămână în continuare una dintre cele mai de preț comori ale teatrului românesc din toate timpurile.

Unul dintre foștii colegi de clasă ai actriței a fost, de asemenea, foarte afectat de trecerea în neființă a acesteia.

„ In decembrie împlinea 82 de ani. Când îți aduci aminte după atâția ani de zile te înțeapă la inimă. Durerea e neplăcută. Cred că nu e o persoană care să-i poată lua locul. Mândria pe care a avut-o ea.. Te facea să râzi, să glumești, să uiți de supărări. Nu știu dacă cineva o mai poate copia. Talentul pe care l-a avut ea..  e ceva ce nu orice persoană poate să realizeze”, a spus domnul Blaga, fost coleg cu Stela Popescu din clasa I.

“M-a sunat ieri cineva să-mi zică „ți-a murit colega”. La televizor am văzut mai în amănunt. Din câte am înțeles, era planificat să plece prin Spania, din Spania în Germania, dar uite cum e viața omului. Dumnezeu să o ierte și să o odihnească în pace”, a mai adăugat acesta.

Fostul coleg al Stelei Popescu a povestit că ultima dată s-au văzut la un spectacol, când s-a dus să o felicite.

Stela Popescu a fost găsită moartă joi după-amiaza în curtea propriei locuințe. Actrița a murit din cauza unui accident vascular cerebral. 

×
Subiecte în articol: Stela Popescu coleg clasa
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close