Antena 3 CNN Actualitate Șansele Gabrielei Firea la Primăria Capitalei. Numerologul Voropchievici: Anul asta pierde pe cineva apropiat, care i-a promis marea cu sarea!

Șansele Gabrielei Firea la Primăria Capitalei. Numerologul Voropchievici: Anul asta pierde pe cineva apropiat, care i-a promis marea cu sarea!

Șansele Gabrielei Firea la Primăria Capitalei. Numerologul Voropchievici: Anul asta pierde pe cineva apropiat, care i-a promis marea cu sarea!
16 Apr 2016   •   19:35

Numerologul Mihai Voropchievici a vorbit, într-o ediție specială a emisiunii Adevăruri ascunse, despre șansele Gabrielei Firea la Primăria Capitalei.

”Ea are un an 2 personal, dar o cifră de destin de noroc 3. Gabriela Firea are în față două opțiuni. Nu i se impune nimic, ține de ea să accepte una din oferte”, a spus numerologul Mihai Voropchievici.

Voropchievici a subliniat însă că Gabriela Firea riscă să fie trădată chiar de cineva în care ea și-a pus mare încredere.

”Anul ăsta ea poate să piardă o persoană foarte apropiată, poate chiar din partid de acolo, care i-a promis marea cu sarea. Și se va întoarce împotriva ei. În an 2 personal, dacă vrei să pierzi ..ori dai bani împrumut, ori te încrezi în cineva”, a spus numerologul, comentând astfel zvonurile că lideri politici ar fi vrut-o pe Firea candidat la Sectorul 2, nu la Primăria Generală a Capitalei.

×
Subiecte în articol: Mihai Voropchievici Gabriela Firea
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close