Antena 3 CNN Actualitate Numerologul Mihai Voropchievici, despre cazul Dan Condrea. De ce i-a fost fatală ziua de ieri patronului Hexi Pharma

Numerologul Mihai Voropchievici, despre cazul Dan Condrea. De ce i-a fost fatală ziua de ieri patronului Hexi Pharma

Numerologul Mihai Voropchievici, despre cazul Dan Condrea. De ce i-a fost fatală ziua de ieri patronului Hexi Pharma
23 Mai 2016   •   12:54

Numerologul Mihai Voropchievici a vorbit în exclusivitate pentru Antena3.ro despre contextul în care s-a petrecut moartea patronului Hexi Pharma din punct de vedere numerologic. Iar specialistul în știința numerelor afirmă că data de 22 mai, cea în care s-a produs moartea violentă a lui Dan Condrea, are o încărcătură profund nefastă, la fel ca și cifra 13.

''Dacă adunam 22 rezultă 4. O cifră care este dăunătoare unor oameni cu responsabilități mari, în general. 22 este o cifră a morții. Dacă ai intrat pe incidența cifrei 4 și ai beneficiat de foloase necuvenite, foloase dobândite într-un mod fraudulos, se răzbuna asupra ta. El stătea sub o presiune foarte mare și atunci acest 4 aduce un factor de neprevăzut extraordinar. Trăia de câteva zile, de când începuse ancheta, cu sabia lui Damocles deasupra capului.

Au mai fost ieri și alte pierderi de vieți omenești în accidente rutiere. Ieri era o zi cu mare atenție mai ales pentru cei care erau la volanul mașinii, pentru că, prin excelență, era o zi de odihnă'', a spus Mihai Voropchievici.
 

×
Parteneri
Directorul ANM anunţă un val de aer tropical peste România
x close