Antena 3 CNN Actualitate Nuţu Cămătaru a fost eliberat din închisoare. "Primul lucru pe care îl fac, mă duc să îmi văd copiii"

Nuţu Cămătaru a fost eliberat din închisoare. "Primul lucru pe care îl fac, mă duc să îmi văd copiii"

Nuţu Cămătaru a fost eliberat din închisoare. "Primul lucru pe care îl fac, mă duc să îmi văd copiii"
14 Iun 2012   •   09:10

Ion Balint, cunoscut drept Nuţu Cămătaru, a fost eliberat, joi dimineaţă, din Penitenciarul Jilava, după ce a ispăşit restul din pedeapsa de şase ani de închisoare primită în dosarul în care a fost judecat alături de fratele lui, Vasile Balint, pentru proxenetism, cămătărie şi trafic de persoane.
   
Nuţu Cămătaru le-a spus jurnaliştilor care îl aşteptau la ieşirea din Penitenciarul Jilava că sunt locuri libere la arest, "all inclusive", "mai are câteva cazări".
   
"Din cauza voastră am ajuns eu aici şi fratele meu stă în lanţuri în Germania tot din cauza voastră", le-a spus Nuţu Cămătaru jurnaliştilor.
   
Întrebat ce va face când va ajunge acasă, Nuţu Cămătaru a spus că se duce să îşi vadă copiii şi prietenii. El a adăugat că va merge la un post de televiziune pentru a face declaraţii, spunând: "Acum nu mai am nimic de pierdut".
   
Nuţu Cămătaru a plecat cu o maşină care îl aştepta în faţa penitenciarului.
   
Nuţu Cămătaru s-a predat în 14 mai, la arestul Poliţiei Capitalei, după ce în 11 mai fusese condamnat la şase ani de închisoare cu executare într-un dosar în care a fost judecat alături de fratele lui, Vasile Balint, cunoscut drept Sile Cămătaru, de rude şi de apropiaţi, pentru fapte cu violenţă, proxenetism, cămătărie şi trafic de persoane. El mai avea de executat un rest de pedeapsă de aproximativ 40 de zile.
   
După ce a fost încarcerat, Nuţu Cămătaru a depus la Tribunalul Bucureşti o contestaţie la executare, cerând să fie pus în libertate întrucât a executat deja mai bine de şase ani de închisoare. Cererea acestuia a fost respinsă de instanţă.






×
Subiecte în articol: inchisoare eliberat nutu camataru Jilava
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close