Antena 3 CNN Actualitate Nuţu Cămătaru recidivează. Nu îţi va veni să crezi cui i-a "umflat ochii" de data aceasta

Nuţu Cămătaru recidivează. Nu îţi va veni să crezi cui i-a "umflat ochii" de data aceasta

Nuţu Cămătaru recidivează. Nu îţi va veni să crezi cui i-a "umflat ochii" de data aceasta
Sursa foto: Foto: Mediafax
16 Iul 2012   •   21:03

Abia eliberat din puşcărie, Nuţu Cămătaru este acuzat că l-a bătut crunt pe... Stelian Ogică. S-a întâmplat la o nuntă ţinută la un restaurant de lux din Bucureşti. Ogică îl acuză pe Nuţu că a pus nu una, ci zece gărzi de corp pe el şi că aproape a fost executat.

M-am ridicat şi am mers până la baie şi în momentul în care am ajuns la baie au intrat peste mine 7 - 8 - 10 persoane unde evident că m-au bruscat şi m-au lovit, în frunte cu celebrul interlop ,sau eu ştiu... om cu mare caracter, Nuţu Cămătaru, a declarat Ogică.
 
Ogică îl acuză pe Nuţu Cămătaru că l-a bătut crunt în toiul unei nunţi care a avut loc într-un ansamblu rezidenţial din Bucureşti.

"Mie nu mi s-a dat un respect şi am fost bruscat fără niciun motiv. Eu nu am motive să fiu bătut într-o baie în stil mafiot" a mai adăugat Ogică. 

Dansul, scandalul şi bătaia ar fi avut loc la sfârşitul săptămânii trecute.

Nuţu Cămătaru neagă toate acuzaţiile. Potrivit avocatului său, interlopul a spus că nu i-a atins nici un fir de păr lui Ogică.

Mai mult spune că acesta ar fi venit ameţit la nuntă şi s-ar fi purtat necuviincios. Rugat în repetate rânduri să plece, Ogică a refuzat, iar cei care l-au scos afară au fost agenţii firmei care asigura paza complexului în seara nunţii. La petrecere au cântat Pepe şi Florin Salam. Pepe nu ţine minte să fi fost vreo bătaie în local.

Ogică susţine însă că el a ascultat mai mult ritmul pumnilor lui Nuţu şi ai bodyguarzilor lui, iar acum vrea să facă plângere la poliţie.

×
Subiecte în articol: nutu camataru nunta
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close