Antena 3 CNN Actualitate O familie a făcut o descoperire incredibilă pe o bancă din centrul oraşului Buzău. Oamenii s-au dus de urgență la Poliție

O familie a făcut o descoperire incredibilă pe o bancă din centrul oraşului Buzău. Oamenii s-au dus de urgență la Poliție

O familie a făcut o descoperire incredibilă pe o bancă din centrul oraşului Buzău. Oamenii s-au dus de urgență la Poliție
09 Oct 2018   •   15:43

O familie din comuna Merei a făcut o descoperire incredibilă pe o bancă din centrul oraşului Buzău. Oamenii nu au stat pe gânduri și s-au dus imediat la Poliție.

Mai precis, aceștia au găsit o sacoşă cu aproape 30.000 de lei, pe care a predat-o Poliţiei. Ulterior, suma de bani a fost restituită femeii care o pierduse.

Membrii unei familii din comuna Merei au găsit, luni după-amiază, pe o bancă din centrul oraşului Buzău, o sacoşă plină cu bani.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Buzău, Amalia Călugăru, un bărbat de 46 de ani s-a prezentat la sediul instituţiei, unde a predat o sacoşă cu bani pe care a găsit-o pe o bancă din centrul oraşului Buzău.

În urma verificărilor, s-a stabilit că sacoşa conţine suma de 29.500 de lei şi documente pe numele unei femei de 61 de ani din municipiul Buzău.

În timp ce poliţiştii încercau să o găsească, la sediul Poliţiei Municipale s-a prezentat femeia care a reclamat că a pierdut o sacoşă cu banii proveniţi din vânzarea unui apartament în zona centrală a municipiului Buzău, scrie News.ro.

Poliţiştii i-au restituit femeii punga cu bani, aceasta recuperându-şi integral prejudiciul.

×
Subiecte în articol: banca descoperire incredibila
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close