Antena 3 CNN Actualitate O îndrăgită actriță britanică și-a adus aminte momentele frumoase petrecute în România. Ce mesaj ne-a transmis de Ziua Națională (FOTO)

O îndrăgită actriță britanică și-a adus aminte momentele frumoase petrecute în România. Ce mesaj ne-a transmis de Ziua Națională (FOTO)

O îndrăgită actriță britanică și-a adus aminte momentele frumoase petrecute în România. Ce mesaj ne-a transmis de Ziua Națională (FOTO)
Sursa foto: foto: Facebook
01 Dec 2017   •   17:41

Actrița Jacqueline Bisset, de origine engleză, a transmis un mesaj foarte drăgut românilor de 1 Decembrie, cu ocazia Zilei Naționale. 

"La mulți ani cu ocazia împlinirii celor 99 de ani de când aveți această frumoasă țară - România! Fie ca visurile voastre să devină realitate! Noroc! - Jacqueline!", a scris aceasta pe pagina ei de Facebook. 

Jaqueline Bisset, în vârstă de 73 de ani, a vizitat România, și nu doar o singură dată. Așa cum a și mărturisit, a fost impresionată de peisajele de vis din zonele montane, de mâncarea tradițională și își amintește cu drag de fiecare dată de vizita făcută în țara noastră. 

„Încă o vizită minunată în România, în această vară. Am plecat din București, apoi am ajuns în nord, spre Bistrița, să întâlnesc prieteni dragi. Ce mâncare grozavă (…) Apoi am fost să vizitez formațiunile din piatră Sfinxul și Babele. Un loc superb cu un aer minunat”, spunea actrița în urmă cu ceva timp. 

Jacqueline este cunoscută pentru rolurile pe care le-a interpretat în "Crima din Orient Express", "Who is killing the great chefs of Europe", "Zi și noapte" și multe altele. 

×
Subiecte în articol: 1 Decembrie România Facebook
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close