Antena 3 CNN Actualitate O mai tineti minte pe Marie Jeanne Ion? Cum arata acum jurnalista - S-a ingrasat si s-a transformat total

O mai tineti minte pe Marie Jeanne Ion? Cum arata acum jurnalista - S-a ingrasat si s-a transformat total

O mai tineti minte pe Marie Jeanne Ion? Cum arata acum jurnalista - S-a ingrasat si s-a transformat total
25 Mar 2016   •   10:33

Marie Jeanne Ion este jurnalista de la Prima TV, rapita in Irak la 28 martie 2005 impreuna cu cameramanul sau Sorin Miscoci si jurnalistul Ovidiu Ohanesian. Acum, dupa 11 ani de la acea intamplare, Marie Jeanne Ion si-a facut aparitia in platoul emisiunii WOWbiz cu un look nou. Jurnalista este vizibil schimbata: s-a ingrasat si are o coafura noua.

"Eram in Liban cu sotul meu, chiar de Ziua Indragostitilor. A fost ideea mea, ca jurnalisti ajungeam usor in Europa. Il stiam pe Christian de mult timp si am zis sa le facem o surpriza jumatatilor noastre. O destinatie ca Beirut era mai greu de prins. Am ajuns pe 13 noaptea si a doua zi a fost atentat. Am intrat in magazin ca sa ne uitam la haine, ca turistii, si atunci am auzit bubuiturile. Noi, fetele, eram cu cumparaturile. Ei din asta traiesc, e ca un Vest Salbatic pe vremea cautatorilor de aur. Sunt regiliosi, ascultau Coranul la radio, asta spune multe despre nivelul lor de educatie. Nu au alta varianta", a marturisiti Marie Jeanne Ion la WOWbiz.

×
Subiecte în articol: rapit atentate Irak teroristi
Parteneri
Schema mafiei din România. Susţinere de la nivel înalt
x close