Antena 3 CNN Actualitate O nouă zi de haos la Direcția de Pașapoarte. Femeie în lacrimi la coadă la pașapoarte

O nouă zi de haos la Direcția de Pașapoarte. Femeie în lacrimi la coadă la pașapoarte

O nouă zi de haos la Direcția de Pașapoarte. Femeie în lacrimi la coadă la pașapoarte
Sursa foto: Foto: captura Antena 3
17 Aug 2017   •   10:16

A început o nouă zi plină de nervi pentru sute de români care trebuie să stea iarăşi la cozi interminabile pentru a obţine un nou paşaport. Oamenii au fost certaţi de autorităţi că nu se duc şi la alte sedii, dar cei care s-au dus joi dimineaţă la Piața Amzei au dat peste acelaşi haos. 

”Am avut un accident cerebral. Nu pot să merg, nu pot sta în picioare”, spune femeia care începe să plângă, epuizată de la atâta așteptare.

Şi în sediul Direcţiei Paşapoarte din Pipera sunt zeci de oameni care aşteaptă încă de la primele ore ale dimineţii, doar-doar vor prinde un bon de ordine care să le garanteze un loc mai în faţă. Scandalul nu a lipsit, chiar dacă acolo a sosit şi subsecretarul de stat în MAI Valeriu Mihai. 

Ministerul Afacerilor Interne a anunţat că a fost solicitată de la Imprimeria Naţională o imprimantă specială pentru sediul din Piaţa Amzei la care să se poată tipări paşapoartele simple temporare, astfel că de joi dimineaţă cererile pentru paşapoartele temporare vor putea fi depuse la toate ghişeele din sediile din Pipera şi din Piaţa Amzei.

Paşapoartele simple temporare se puteau elibera până în prezent doar la trei ghişee din sediul din Pipera.

×
Subiecte în articol: pipera
Parteneri
A murit Daniel Barbu, fost ministru al Culturii
x close