Antena 3 CNN Actualitate O şoferiţă a pus pe jar poliţiştii din Ploieşti. Femeia circula cu viteză, pe contrasens, cu farurile stinse

O şoferiţă a pus pe jar poliţiştii din Ploieşti. Femeia circula cu viteză, pe contrasens, cu farurile stinse

O şoferiţă a pus pe jar poliţiştii din Ploieşti. Femeia circula cu viteză, pe contrasens, cu farurile stinse
16 Iun 2013   •   09:44
O femeie aflată la volanul unui autoturism a refuzat să oprească la semnalul unui echipaj al Poliţiei, la Ploieşti, a acroşat un poliţist, apoi a intrat pe autostrada A3 şi a circulat pe contrasens, cu o viteză de peste 140 kilometri la oră şi cu farurile maşinii stinse, fiind prinsă la Otopeni, conform Mediafax.
Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Prahova, Daniel Radu, în noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 03.00, un echipaj al Poliţiei Rutiere care făcea control în trafic a  făcut semnal de oprire unui autoturism pe o stradă din Ploieşti. 
Femeia aflată la volanul maşinii a refuzat să oprească, l-a acroşat cu maşina pe unul dintre poliţişti, după care fugit, ieşind din Ploieşti pe şoseaua de centură a oraşului, poliţiştii plecând în urmărirea ei.
În localitatea Bărcăneşti, şoferiţa a intrat pe autostrada A3 Bucureşti - Ploieşti şi a rulat pe contrasens, cu farurile stinse, câteva zeci de kilometri. După o urmărire care a durat câteva zeci de minute, timp în care femeia a condus maşina pe contrasens, fără lumini şi cu viteză foarte mare, poliţiştii au reuşit să o prinsă în dreptul localităţii Otopeni din judeţul Ilfov. 
Şoferiţa, în vârstă de aproximativ 40 de ani, a fost dusă la sediul Poliţiei Ploieşti, unde la ora transmiterii acestei ştiri se află la audieri. 
Surse din rândul anchetatorilor au afirmat că până în prezent femeia nu le-a dat nicio explicaţie poliţiştilor în ceea ce priveşte gestul său de a nu opri la semnalul agenţilor de la rutieră şi refuză să fie testată atât pentru alcool, cât şi pentru substanţe psihotrope. 
Poliţistul pe care femeia l-a acroşat a fost lovit uşor, nefiind necesară transportarea lui la spital. 
 

×
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close