Antena 3 CNN Actualitate Obligat să facă sex oral la 14 ani chiar în clădirea Poliţiei

Obligat să facă sex oral la 14 ani chiar în clădirea Poliţiei

Obligat să facă sex oral la 14 ani chiar în clădirea Poliţiei
07 Noi 2008   •   13:03

Un elev de 14 ani de la Şcoala Generală nr. 12 din Târgovişte a fost supus la perversiuni sexuale de patru băieţi din clasele a VI-a si a VIII-a, în scara unui cămin de nefamilişti, scrie Cancan. Băiatul s-a întâlnit cu colegii săi în drum spre şcoală. Aceştia l-au bătut şi l-au târât în scara unui cămin aflat în apropierea şcolii care, de altfel, aflat în acelaşi imobil cu Poliţia Municipiului Târgovişte. Copilul a fost obligat să facă sex oral fiecăruia dintre atacatori. Victima şi agresorii lui sunt copii cu probleme speciale de comportament.
Incidentul a ieşit la iveală când băiatul s-a întâlnit cu directoarea Eugenia Marinescu, care a insistat ca elevul să îi povestească ce i s-a întâmplat. Directoarea a sunat la poliţie, care a demarat cercetările.
Directoarea Scolii Generale nr. 12 e de părere că vinovată de toată aceasta întâmplare este asistenta maternală a elevului abuzat, care trebuia să îl însoţească, în fiecare zi, la şcoală.
O altă întâmplare de gen s-a petrecut în oraşul Nădlac. Doi băieţi de 13, respectiv 15 ani, s-au filmat cu telefonul mobil în timp ce făceau sex oral şi anal. Poliţiştii arădeni, împreună cu procurorii, au declanşat imediat ancheta. Părinţii copiilor refuză să depună plângere.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: elev Targoviste sexy
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close