Antena 3 CNN Actualitate Ioan Oltean a luat şpaga de 600.000 de euro, când Guvernul Boc tăia pensiile şi salariile

Ioan Oltean a luat şpaga de 600.000 de euro, când Guvernul Boc tăia pensiile şi salariile

Ioan Oltean a luat şpaga de 600.000 de euro, când Guvernul Boc tăia pensiile şi salariile
Sursa foto: Foto: Facebook
28 Noi 2015   •   00:42

În referatul procurilor scrie că Ioan Oltean a luat şpaga de 600.000 de euro înainte de 17 iunie 2010. În acea perioadă, Guvernul Boc tocmai tăiase pensiile şi salariile. 

 
În timp ce românilor li se luau din banii şi aşa puţini, Oltean lua şpăgi fabuloase, dar declara în conferinţe de presă că măsurile de austeritate sunt necesare. 
 
Oltean spunea: "România se află în mare criză şi pentru a evita amploarea acesteia şi ajungerea într-o situaţie similară cu cea a Greciei, se impune luarea unor măsuri nepopulare. Este consecinţa lipsei de decizii politice şi de reforme din ultimii 20 de ani. Guvernul Boc s-a angajat să plătească factura, să ia unele măsuri nepopulare, pentru scoaterea României din criza, chiar dacă va avea de suferit la imagine. 
 
Vreau să transmit un mesaj de solidaritate a PDL cu Guvernul Boc şi cu preşedintele României. Se impune în mod absolut obligatoriu solidaritatea întregului popor.. criza nu a provocat-o Guvernul Boc. Nimeni nu poate pune la îndoială buna-credinţă a acestui Guvern, nimeni nu poate să acuze Guvernul de lipsa de responsabilitate".

×
Subiecte în articol: Ioan Oltean criza economica
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close