Antena 3 CNN Actualitate Omul de afaceri Gigi Neţoiu, acuzat că ar fi lovit mortal cu maşina o femeie. Martorii spun că l-ar fi pus pe şoferul personal să ia vina asupra lui

Omul de afaceri Gigi Neţoiu, acuzat că ar fi lovit mortal cu maşina o femeie. Martorii spun că l-ar fi pus pe şoferul personal să ia vina asupra lui

Omul de afaceri Gigi Neţoiu, acuzat că ar fi lovit mortal cu maşina o femeie. Martorii spun că l-ar fi pus pe şoferul personal să ia vina asupra lui
de O.P.    |    03 Dec 2012   •   05:37

 Un accident mortal petrecut în judeţul Dolj s-a încheiat cu scandal, după ce martorii au sărit să-l bată pe şoferul implicat. O femeie de 75 de ani a fost lovită mortal de o maşină care i-ar aparţine omului de afaceri Gigi Neţoiu. Martorii susţin că acesta s-ar fi aflat la volan şi ar fi fugit imediat după accident şi ar fi pus un angajat să ia vina asupra lui.

Varianta martorilor este contrazisă însă de poliţişti care spun că maşina, care făcea parte dintr-o coloană, era condusă de şoferul lui Gigi Neţoiu.

Femeia de 75 de ani a fost lovită mortal de una dintre maşinile care erau în coloana oficială a lui Gigi Neţoiu. Rudele victimei au fost la un pas să-l linşeze pe şofer şi pe pasageri. Poliţiştii au intervenit însă imediat şi i-au liniştit.

Oamenii susţin că la volanul maşinii s-ar fi aflat chiar omul de afaceri Gigi Neţoiu. Acesta ar fi fugit imediat după impact şi ar fi pus un angajat să ia vina asupra lui.

Poliţiştii sunt, însă, de altă părere. Femeia de 75 de ani ar fi traversat strada fără să se asigure, moment în care a fost lovită în plin.

Şoferul de 36 de ani a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ.




×
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close