Antena 3 CNN Actualitate Ororile la care a fost supusă o româncă plecată la muncă în Italia. Violată, bătută şi obligată să facă bani pentru „stăpân”

Ororile la care a fost supusă o româncă plecată la muncă în Italia. Violată, bătută şi obligată să facă bani pentru „stăpân”

Ororile la care a fost supusă o româncă plecată la muncă în Italia. Violată, bătută şi obligată să facă bani pentru „stăpân”
Sursa foto: Foto: pixabay.com
08 Feb 2016   •   17:41

Un caz terifiant, care îi are drept protagonişti pe doi români, a îngrozit Italia. Un bărbat din localitatea dâmboviţeană Găeşti a oripilat presa din Italia, după ce a violat o româncă de 42 de ani, pentru a o obliga să se prostitueze.

De parcă nu ar fi fost de ajuns, bărbatul în vârstă de 30 de ani a urinat pe femeie şi a bătut-o, înregistrând totul.

„Tu nu meriţi să trăieşti. Ori te prostituezi, ori mori!”, i-ar fi spus Alexei Florea femeii. Femeia plecase în străinătate pentru a câştiga bani. Este căsătorită şi are doi copii. Nu s-a gândit, însă, că în Italia va da peste un bărbat de 30 de ani, de fel din Găeşti, judeţului Dâmboviţa, pe numele său Alexei Florea. Acesta a obligat-o să se prostitueze şi şi-a bătut joc de ea în toate felurile.
Continuarea pe adevărul.ro


×
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close