Antena 3 CNN Actualitate Parchetul General nu folosește numele Condrea în comunicatul oficial

Parchetul General nu folosește numele Condrea în comunicatul oficial

Parchetul General nu folosește numele Condrea în comunicatul oficial
de M.Z.    |    27 Mai 2016   •   19:28

Parchetul General nu folosește numele lui Dan Condrea în comunicatul oficial pe care l-a transmis vineri și în care anunță că a dispus analize ADN în cazul șoferului mort în accidentul de duminică seara. 

Observația a fost făcută de Dana Grecu, vineri, la emisiunea La ordinea zilei, de la Antena 3.

”Mă bucur că Parchetul nu se aruncă să spună că e Condrea”, a adăugat Dana Grecu.

”Și mie mi se pare esențial că nu este numele lui Dan Condrea în comunicat, ca să știm despre cine este vorba”, a spus și Dan Tănasă, jurnalist de investigații, vineri, la emisiunea La ordinea zilei, de la Antena 3.

Și politicienii au căzut de acord pe această observație.

”Da, și mie mi se pare că Parchetul nu e sigur că acela este Condrea”, a adăugat vineri Constantin Popa, candidatul UNPR la Primăria Buzău.

La rândul lor, și sociologii îmbrățișează această opinie.

”Nicio instituție serioasă nu-și permite să se joace cu identități false”, a punctat sociologul Marius Pieleanu.

Reprezentanții sindicatului polițiștilor spun că Parchetul ar putea să aștepte analiza ADN și din acest motiv nu ar fi precizat numele mortului.

”Poate că a lăsat așa, până vine și ADN-ul. Că nici nu a spus (Parchetul - n.r.) că nu e vorba de Dan Condrea”, a comentat Dumitru Coarnă, jurist al sindicatului din Poliție.

Deci, ”Parchetul General nu își asumă în acest moment că e Dan Condrea (mortul din accident - n.r.), a încheiat Dana Grecu, realizatorul emisiunii La ordinea zilei, de la Antena 3.

Comunicatul Parchetului

Citiți și Probe din mașina distrusă a lui Condrea, uitate de anchetatori la locul accidentului. Ce au găsit acolo jurnaliștii Antena 3

Ne-a mințit Guvernul cu testele dezinfectanților diluați? ICECHIM ar fi refuzat să facă analizele Hexi, ca să nu-și păteze imaginea

Dan Condrea, patronul Hexi Pharma, a murit duminică seară într-un accident rutier în judeţul Ilfov. Condrea se afla într-o maşină ce avea sigla firmei pe care o conducea. Medicii sosiți la fața locului nu au mai putut salva viaţa şoferului. Anchetatorii nu exclud varianta ca patronul Hexi Pharma să se fi sinucis, deoarece la faţa locului nu s-au găsit urme de frânare.

Ne-a mințit Guvernul cu testele dezinfectanților diluați? ICECHIM ar fi refuzat să facă analizele Hexi, ca să nu-și păteze imaginea

Cazul Hexi - primele NECONCORDANȚE: Poliția a declarat o vârstă diferită a șoferului mort față de vârsta lui Condrea

Citiți și: Mașina lui Dan Condrea a fost ridicată în timp record de polițiști. Jurnaliștii, împiedicați să se apropie de locul tragediei

Primele imagini de la locul accidentului lui Dan Condrea

 

×
Parteneri
Marcel Boloş, planuri pentru creşterea TVA-ului în România
x close