Antena 3 CNN Actualitate Parchetul Militar investighează intervenția jandarmilor la protestele de vineri seara

Parchetul Militar investighează intervenția jandarmilor la protestele de vineri seara

Parchetul Militar investighează intervenția jandarmilor la protestele de vineri seara
11 Aug 2018   •   12:21

Procurorii militari s-au sesizat din oficiu şi au deschis dosar penal cu privire la modul de intervenţie al jandarmilor şi incidentele petrecute la manifestaţia de vineri seara din Piaţa Victoriei, a informat, sâmbătă, Parchetul General.

"Biroul de informare şi relaţii publice din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie este împuternicit să aducă la cunoştinţa opiniei publice următoarele:
În cursul zilei de astăzi, 11 august 2018, procurori militari din cadrul Parchetului Militar Teritorial de pe lângă Tribunalul Militar București s-au sesizat din oficiu, fiind înregistrat dosar penal cu privire la modul de intervenție al jandarmilor și incidentele petrecute la manifestația din Piața Victoriei din București în cursul zilei de 10 august 2018, precum și în cursul nopții de 10 spre 11 august 2018.
De asemenea, la Parchetul Militar Teritorial de pe lângă Tribunalul Militar București urmează să fie colectate inclusiv sesizările depuse la secțiile de poliție, iar toate plângerile penale depuse vor fi înregistrate sub număr unic. Pe măsura derulării cercetărilor vom informa opinia publică", se arată într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Înalta Curte.

×
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close