Antena 3 CNN Actualitate Patru copii răniţi în accidentul de la Perşani mai sunt internaţi în spitalele braşovene

Patru copii răniţi în accidentul de la Perşani mai sunt internaţi în spitalele braşovene

Patru copii răniţi în accidentul de la Perşani mai sunt internaţi în spitalele braşovene
Sursa foto: Foto: pixabay.com
19 Iun 2016   •   15:31

Patru copii dintre cei răniţi în accidentul rutier de vineri din zona Perşani pe DN1 au mai rămas internaţi în spitalele din Braşov, unul la Spitalul Clinic de Copii şi alţi trei la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă, potrivit prefectului Ciprian Băncilă, scrie Agerpres.

Potrivit acestuia, cel internat la Spitalul de Copii a fost operat la mâna stângă şi va mai rămâne câteva zile sub observaţie. În ceea ce-i priveşte pe ceilalţi, unul a fost operat la ortopedie, iar alţi doi se află în tratament, a precizat prefectul Băncilă.

Părinţii copiilor internaţi au asigurată cazarea şi masa la Palatul Copiilor.

Microbuzul înmatriculat în judeţul Iaşi implicat vineri într-un accident rutier pe DN1 în zona localităţii Perşani a acroşat, în timp ce se deplasa în direcţia Sibiu venind dinspre Braşov, un parapet de beton care separă sensurile de mers într-o curbă la dreapta, răsturnându-se pe celălalt sens de circulaţie. În urma accidentului, patru persoane au decedat. Ceilalţi pasageri, cu vârste cuprinse între 12 şi 19 ani, au fost transportaţi la patru spitale din Braşov având diverse politraumatisme.

×
Subiecte în articol: accident în Braşov autocar rasturnat
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close