Antena 3 CNN Actualitate Percheziţii în Bucureşti şi Ilfov, într-un dosar de evaziune fiscală cu prejudiciu de 2.200.000 de euro

Percheziţii în Bucureşti şi Ilfov, într-un dosar de evaziune fiscală cu prejudiciu de 2.200.000 de euro

Percheziţii în Bucureşti şi Ilfov, într-un dosar de evaziune fiscală cu prejudiciu de 2.200.000 de euro
13 Iul 2018   •   10:30

Poliţiştii Direcţiei de Investigare a Criminalităţii Economice fac, vineri, 14 percheziţii şi 10 controale, în Bucureşti şi Ilfov, la mai multe persoane bănuite de crearea unui prejudiciu de 2.200.000 de euro, prin evaziune fiscală cu mărfuri importate din Turcia şi China. Sunt bănuiţi doi cetăţeni turci care ar fi creat circuitul evazionist în care sunt implicate mai multe firme.

Poliţiştii Direcţiei de Investigare a Criminalităţii Economice, cu sprijinul Direcţiei Operaţiuni Speciale, Institutului Naţional de Criminalistică şi Serviciului pentru Intervenţii şi Acţiuni Speciale, toate din cadrul Poliţiei Române, fac, vineri, 14 percheziţii domiciliare şi 10 controale operative, în Bucureşti şi judeţul Ilfov, la persoane bănuite de evaziune fiscală în domeniul importului de bunuri din China şi Turcia, scrie news.ro.

De asemenea, persoanele vizate sunt bănuite că ar fi declarat în fals livrarea intracomunitară a aceloraşi produse, cu scopul de a ascunde faptul că în realitate marfa era vândută în România.
 

×
Subiecte în articol: perchezitii Ilfov dosar prejudiciu
Parteneri
Perioada care se va lua în calcul la pensie. Anunțul ministrului Muncii
x close