Antena 3 CNN Actualitate Perturbarea concursului IMapp? Organizatorii amenință cu plângeri penale

Perturbarea concursului IMapp? Organizatorii amenință cu plângeri penale

Perturbarea concursului IMapp? Organizatorii amenință cu plângeri penale
22 Sep 2018   •   20:36

Centrul de Creaţie, Artă şi Tradiţie al Municipiului Bucureşti va face plângere penală împotriva celor care vor instiga premeditat la tulburarea liniştii publice în timpul concursului internaţional de videomapping IMapp, informează Primăria Capitalei. 

Potrivit sursei citate, anunţul vine ca urmare a informaţiilor apărute în spaţiul public că un grup de persoane vor perturba premeditat concursul IMapp, de sâmbătă seara din Piaţa Constituţiei, la care participă echipe din 10 zece ţări. 

"Evenimentele din această seară fac parte din manifestările organizate cu ocazia Zilelor Bucureştiului, la aniversarea a 559 de ani de la prima atestare documentară a Bucureştiului, şi la împlinirea a 100 de ani de la Marea Unire. Cele 10 echipe ale căror lucrări vor fi prezentate la iMapp Bucharest 2018 sunt: Sila Sveta din Rusia, Go2 Productions din Canada, LosRomeras and OTUCINEMA din Spania, NullPixel din Mexic, SKG Media din China, United Motion Labs din Austria, Mindscape Studio din România, OCUBO din Portugalia, ArtZebs din Ucraina şi Vision Impossible din Olanda", precizează PMB. 

Concursul internaţional iMappBucharest este, potrivit comunicării amintite, unul dintre cele mai mari spectacole de 3D videomapping din lume, care aduce design-ul, arta contemporană şi spectacolul, direct pe faţada de 23.000 de metri pătraţi a Palatului Parlamentului. 

De-a lungul celor patru ediţii, iMapp a reunit un public de peste 240.000 de spectatori. 

×
Parteneri
Schema mafiei din România. Susţinere de la nivel înalt
x close