Antena 3 CNN Actualitate Petrecerea de majorat a unei adolescente s-a terminat cu o bătaie cu săbii. Localul a fost pur şi simplu devastat

Petrecerea de majorat a unei adolescente s-a terminat cu o bătaie cu săbii. Localul a fost pur şi simplu devastat

Petrecerea de majorat a unei adolescente s-a terminat cu o bătaie cu săbii. Localul a fost pur şi simplu devastat
de O.P.    |    10 Mai 2013   •   05:27

O petrecere de majorat din Capitală s-a încheiat cu o bătaie cu săbii. Distracţia a fost întreruptă de mai mulţi bărbaţi care au intrat în local înarmaţi până în dinţi şi au început să atace pe toată lumea. Mai mulţi tineri au fost răniţi şi duşi de urgenţă la spital. Sărbătorita spune că agresorii îl căutau pe fratele ei pe care vor să îl omoare.

Haosul lăsat de bătăuşi în urmă, arată că în local s-a dus o luptă crâncenă. Mesele şi scaunele au fost rupte sau distruse de săbii.

In urma altercaţiei, mai multe persoane au fost aduse la spitalele Elias şi Universitar, în timp ce agresorii au reuşit să se facă nevăzuţi înainte să ajungă poliţia la faţa locului.

Din fericire, în local se aflau camere de supraveghere care au reuşit să surprindă întregul incident. Pe baza lor, poliţiştii speră să-i prindă pe agresori. Intre timp, toţi cei care se aflau în local în momentul incidentului au fost aduşi la audieri la secţia 20.


×
Subiecte în articol: scandal petrecere bătaie scandal
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close