Antena 3 CNN Actualitate Planul PSD în cazul în care Klaus Iohannis nu o va revoca pe Laura Codruța Kovesi

Planul PSD în cazul în care Klaus Iohannis nu o va revoca pe Laura Codruța Kovesi

Planul PSD în cazul în care Klaus Iohannis nu o va revoca pe Laura Codruța Kovesi
Sursa foto: foto- captura Antena 3
04 Iun 2018   •   16:13

Se joacă până la suspendare în scandalul deciziei Curții Constituționale pentru revocarea Laurei Codruţa Kovesi, șefa DNA. Liviu Dragnea nu exclude suspendarea lui Klaus Iohannis în cazul în care acesta refuză să respecte decizia CCR. Liviu Dragnea a declarat că aşteapă să vadă ce va face președintele odată ce decizia Curţii va fi publicată în Monitorul Oficial şi apoi vor acţiona în consecinţă. Mai mult, Dragnea a decalarat că „Nu vom fi de acord ca cineva, oricine ar fi acela să se plaseze deasupra Constituției”.

„Noi nu avem o decizie a CCR până la acest moment. Avem un comunicat. În momentul în care decizia CCR, care cuprinde și dispozitivul și motivarea, va fi publicată în Monitorul Oficial, atunci o să așteptăm să vedem ce face președintele și vom decide și vom acționa în consecință. Nu vom fi de acord ca cineva să se plaseze deasupra legii sau deasupra Constituției”, a declarat Liviu Dragnea. 

Un deputat PSD anunţă că va începe să strângă semnaturi pentru suspendarea preşedintelui Klaus Iohannis dacă acesta refuză să o revoce din funcţie pe Laura Codruţa Kovesi. Ioan Dârzu spune că, dacă se dorește cu adevărat o luptă anticorupție, trebuie să înțelegem cu toții că DNA nu înseamnă o persoană. Totuşi, sunt şi voci în partid care spun că ar fi o decizie imprudentă.

×
Parteneri
Negocieri intense pentru evitarea grevei generale a poștașilor
x close