Antena 3 CNN Actualitate Poliția făcut o descoperire incredibilă în plăcile de rigips. Ce au ascuns acolo traficanţii

Poliția făcut o descoperire incredibilă în plăcile de rigips. Ce au ascuns acolo traficanţii

Poliția făcut o descoperire incredibilă în plăcile de rigips. Ce au ascuns acolo traficanţii
12 Noi 2018   •   14:40

Polițiștii de frontieră de la Giurgiu au descoperit 12 doisprezece cetăţeni irakieni, care au încercat să intre ilegal în ţară, ascunși într-un spaţiu amenajat în interiorul unor plăci de rigips.

Polițiștii de frontieră din cadrul P.T.F. Bechet - I.T.P.F. Giurgiu au descoperit 12 cetăţeni irakieni, care au încercat să intre ilegal în ţară, ascunși în compartimentul mărfă al unui microbuz, într-un spaţiu amenajat în interiorul unor plăci de rigips, scrie stirileprotv.ro.

”În această dimineață, la ora 08.40, la Punctul de Trecere a Frontierei Bechet, județul Dolj, s-a prezentat pentru a intra în ţară un cetăţean bulgar la volanul unui microbuz marca Iveco Daily, înmatriculat în Marea Britanie. Şoferul transporta plăci de rigips din Bulgaria pentru o societate din Marea Britanie.

În baza analizei de risc, polițiști de frontieră au efectuat un control amănunţit asupra mijlocului de transport. Astfel, în compartimentul marfă, au fost descoperiţi ascunşi într-un spaţiu amenajat în interiorul plăcilor de rigips doisprezece cetăţeni străini.”, se arată într-un comunicat.

×
Subiecte în articol: Politie descoperire transport traficanti
Parteneri
Schimbare radicală în funcţionarea Poştei Române
x close