Antena 3 CNN Actualitate Polițiștii s-au întors la locul tragediei. Misterul morții lui Dan Condrea se adâncește!

Polițiștii s-au întors la locul tragediei. Misterul morții lui Dan Condrea se adâncește!

Polițiștii s-au întors la locul tragediei. Misterul morții lui Dan Condrea se adâncește!
Sursa foto: Foto: Agerpres
23 Mai 2016   •   08:58

Poliţiştii au reluat luni dimineaţă cercetările la locul accidentului în urma căruia ar fi murit patronul Hexi Pharma, Dan Condrea, au precizat oficiali ai IPJ Ilfov, potrivit Agerpres.

Poliţiştii au deschis, duminică, dosar penal pentru ucidere din culpă în acest caz. Ancheta a fost preluată de procurori, care vor decide dacă încep urmărirea penală in rem, cel mai probabil în cursul zilei de luni.

Dosarul accidentului lui Dan Condrea, preluat de procurorul din ancheta dezinfectanților

Procurorul Romulus Varga, cel care va investiga accidentul în urma căruia a decedat patronul Hexi Pharma, Dan Condrea, este unul dintre magistraţii care se instrumentează dosarul privind zădărnicirea combaterii bolilor, în care societatea lui Dan Condrea a fost pusă sub învinuire.

Dan Condrea, patronul Hexi Pharma, a murit duminică seară într-un accident rutier în judeţul Ilfov. Condrea se afla într-o maşină ce avea sigla firmei pe care o conducea. Medicii sosiți la fața locului nu au mai putut salva viaţa şoferului. Anchetatorii nu exclud varianta ca patronul Hexi Pharma să se fi sinucis, deoarece la faţa locului nu s-au găsit urme de frânare.

×
Parteneri
Pensia care dispare de la 1 septembrie 2024
x close