x close

Fii alături de noi!

Polițistul Marian Godină s-a enervat cumplit. Ce a putut să scrie pe Facebook

de 30 Ian 2016   •   19:44
Polițistul Marian Godină s-a enervat cumplit. Ce a putut să scrie pe Facebook 16
Într-o postare pe contul său oficial de Facebook, poliţistul braşovean Marian Godină le aminteşte colegilor că atunci când a început să scrie în mediul online s-a trezit mustrat de superiori şi doar simpatia şi mobilizarea oamenilor l-au trecut prin cea mai mare umilinţă, scrie voceatransilvaniei.ro. „Mi-a plăcut ce a spus colegul meu acolo (într-un reportaj la Digi24 – n.red.), dar l-aș ruga să îmi spună dacă știe ce am pățit eu când am început, pe 16 august 2015, să postez pe facebook într-un mod amuzant și uman. Dacă știe cum s-au mobilizat oamenii și mi-au luat apărarea, după ce am trecut prin cea mai mare umilință a vieții mele. Ei bine, drag coleg, dacă nu eram eu și oamenii care au făcut presiuni și petiții, voi ați fi postat și acum aceleași mesaje seci și plictisitoare, în același limbaj de lemn. Nu pentru că nu ați fi știut să faceți și voi postări faine, ci pentru că nu ați fi avut niciodată curaj.
În afară de aprecierile și mulțumirile oamenilor care mă urmăresc, nu am auzit măcar un simplu mulțumesc din partea vreunei instituții, din contră, mi-au fost băgate bețe în roate de câte ori s-a putut, iar acum, culmea, observ la știri cât de mult v-ați modernizat voi. Felicitări!
Mă bucur că văd că aveți oameni care iau salariu pentru munca pe care eu o fac aici gratis, din timpul meu liber.
Tipic românesc, unii se sacrifică, alții culeg laurii”, a scris Marian Godină.În Premieră. Vise în eprubetă

În Premieră. Vise în eprubetă

România stă foarte prost la capitolul natalitate, iar populaţia este în scădere, dar statul nu este foarte preocupat de viitoarele generaţii. Medicii estimează că infertilitatea, o problemă care...

poza

Show

Lovitură pentru Adrian Mutu! A pierdut 240.000 de lei

Problemele financiare se ţin lanţ de Adrian Mutu. În timp ce se află în proces pentru neplata pensiei alimentare pentru fiul său, Mario, cu fosta sa soţie, Alexandra Dinu, fotbalistul a mai primit o lovitură grea.

30 Iun 2016  •  00:22

sati