Antena 3 CNN Actualitate Ponta atacă ''informatorii" din PNL. Unul dintre cei vizați, îi dă replica fostului premier

Ponta atacă ''informatorii" din PNL. Unul dintre cei vizați, îi dă replica fostului premier

Ponta atacă ''informatorii" din PNL. Unul dintre cei vizați, îi dă replica fostului premier
26 Apr 2016   •   21:24

Deputatul PSD Victor Ponta a declarat marți că nu Comisiile pentru controlul activității SRI și SIE insistă ca el să se ducă la audieri, ci liberalii, adăugând că, dacă aceștia insistă, o să meargă și o să vorbească despre informatorii și ofițerii sub acoperire din PNL.

"Eu am văzut că nu cei de la comisii, ci membrii PNL țin foarte mult să fiu audiat. Dacă insistă, o să merg pentru că.. dar o să fie o criză mare în PNL, pentru că ei au foarte mulți, în special informatori, mai puțin ofițeri sub acoperire, informatori d-ăștia care se duc și dau ce mai aud. De exemplu, Cezar Preda; știam că tot timpul el stătea lângă Udrea și după aia informa, acum stă lângă Gorghiu și informează; sau Calimente sau... Deci, să se gândească bine cei de la PNL, că eu mă duc și spun tot ce știu despre informatorii și ofițerii sub acoperire, de cum am auzit eu despre ei, din PNL'', a afirmat Victor Ponta.

Invitat în ediția de marți a emisiunii ''Subiectiv'' cu Răzvan Dumitrescu, Cezar Preda a reacționat la declarațiile făcute de fostul premier Victor Ponta.

×
Subiecte în articol: Subiectiv cezar preda Victor Ponta
Parteneri
Prognoza meteo 18 martie - 15 aprilie 2024
x close