Antena 3 CNN Actualitate Popoviciu anunţă investiţii de 300 milioane de euro în Băneasa, în ciuda condamnării

Popoviciu anunţă investiţii de 300 milioane de euro în Băneasa, în ciuda condamnării

Popoviciu anunţă investiţii de 300 milioane de euro în Băneasa, în ciuda condamnării
Sursa foto: Foto: Agerpres.ro
05 Oct 2017   •   14:04

Compania Băneasa Developments, controlată indirect de omul de afaceri Gabriel Popoviciu şi asociatul său Radu Dimofte, a anunţat că are în plan extinderea platformei comerciale din Băneasa cu circa 127.000 mp suprafață utilizabilă de retail până în anul 2026. Investițiile pot urca la 300 de milioane de euro.

Potrivit capital.ro, în urma planurilor de dezvoltare, Băneasa Developments va putea dubla în 2026 suprafaţa utilizabilă, spun reprezentanţii companiei. 

În prezent, Popoviciu a dezvoltat în Băneasa o suprafaţă de 170.000 mp, din care 44% reprezintă locuinţe, iar restul este mallul Băneasa Shopping City şi galeriile comerciale din jur, plus complexul de birouri Băneasa Business&Technology Park.

Popoviciu şi-a reafirmat încrederea în piaţa imobiliară încă de anul trecut, când a demarat lucrările de construcţie la un nou proiect rezidenţial de anvergură. El a vândut circa 200 de apartamente din proiectul său rezidenţial Belvedere din Bucureşti în doar şapte luni de la lansarea lui şi cu şantierul abia trecut de fundaţii. 

Investitorul a început în octombrie anul trecut construcţia cartierului situat în zona de birouri Aurel Vlaicu şi are ca termen de finalizare a primelor două imobile cu 238 de apartamente începutul lui 2018. Cosult de dezvoltare al acestei prime etape a fost estimat la 16,75 mil. euro. În total, Belvedere Residences este prevăzut să includă 1.556 de apartamente, împărţite în 13 blocuri.

×
Subiecte în articol: companie afacere condamnare baneasa investitii
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close