Antena 3 CNN Actualitate Portal rus: Protestele „#rezist“ sunt finanţate de Canada, Israel şi Statele Unite

Portal rus: Protestele „#rezist“ sunt finanţate de Canada, Israel şi Statele Unite

Portal rus: Protestele „#rezist“ sunt finanţate de Canada, Israel şi Statele Unite
Sursa foto: foto: Agerpres
23 Ian 2018   •   16:00

Potrivit portalului Fort Russ News (FRN), care se prezintă drept o sursă de informare „populară“, cu 100.000 de cititori zilnic, aproximativ 10.000 de „sorosişti“ din toată România au fost trimişi sâmbătă spre Bucureşti pentru a protesta faţă de „reformele patriotice“ ale „Guvernului socialist antiglobalist“.

Sursa sus-menţionată scrie că scopul acţiunii de sâmbătă din Bucureşti a fost provocarea unei manifestaţii de tipul celor din noiembrie 2013 - februarie 2014 de la Kiev, soldate cu înlăturarea de la putere a preşedintelui prorus ucrainean Viktor Ianukovici, potrivit Adevărul.

Mai exact, unii protestatari ar fi avut intenţii de natură violentă şi chiar de a ocupa Piaţa Revoluţiei, pentru a instala corturi. „Sorosiştii au reuşit să dărâme gardurile instalate de poliţie şi să blocheze circulaţia pentru o perioadă de timp, dar au fost împinşi înapoi de reacţia promptă a poliţiei“, relatează FRN.

Autorul prezintă oraşul Cluj-Napoca drept un „focar“ al ONG-urilor finanţate de George Soros. Despre DNA, rușii scriu că a fost fondată de americani în „scopul unic“ al distrugerii capitalului românesc: mulţi români sunt închişi în baza unor dosare fabricate, iar averile lor vândute străinilor.

Potrivit autorului, protestele desfăşurate sub sloganul „#rezist“ sunt finanţate de ţări precum Canada, Israel şi Statele Unite, şi nu sunt altceva decât nişte „acţiuni subversive“.

×
Parteneri
Harta salariilor din România. Zonele unde angajații sunt plătiți cel mai bine
x close