Antena 3 CNN Actualitate Pregătiri pentru 1 martie. La Constanţa, mărţişoarele se fac din materiale luate din Marea Neagră

Pregătiri pentru 1 martie. La Constanţa, mărţişoarele se fac din materiale luate din Marea Neagră

Pregătiri pentru 1 martie. La Constanţa, mărţişoarele se fac din materiale luate din Marea Neagră
Sursa foto: Martisor
27 Feb 2009   •   14:04

1 Martie bate la uşă. Aşa că se fac pregătiri pentru ca primăvara să fie primită cum se cuvine. Personajul principal este mărţişorul.
La Constanţa, de exemplu, mărţişoarele sunt confecţionate din materiale naturale, luate direct din Marea Neagră. Şi tot la malul mării, patronii de restaurante pun la punct deja programul pentru 8 Martie.
Patronii restaurantelor şi cluburilor de pe ţărmul mării îşi prezintă ofertele atractive ale începutului de primăvară. Rezervări s-au făcut deja încă de la începutul anului, aşa că un loc liber va putea fi găsit cu greu.
Şi în bucătării este agitaţie pe măsură. Meniul trebuie ales cu grijă.
Petrecerea de 8 martie scoate din buzunarul domnilor între 120 de lei şi 350 de lei, în funcţie de restaurantul pentru care optează.
Iar dacă planul pentru Ziua Femeii a fost făcut, trebuie respectată şi tradiţia mărtişorului. Şi la acest capitol, constănţenii stau foarte bine.
La Muzeul de Artă din Constanţa a fost deschis un Târg unicat al Mărţişoarelor, care poate fi vizitat până duminică inclusiv.
Antena 3

×
Parteneri
Firea și Burduja sunt noii candidați la Primăria Capitalei
x close