Antena 3 CNN Actualitate Presa britanică: Românca rănită în atentatul de la Londra urma să fie cerută în căsătorie de iubitul ei, în acea zi

Presa britanică: Românca rănită în atentatul de la Londra urma să fie cerută în căsătorie de iubitul ei, în acea zi

Presa britanică: Românca rănită în atentatul de la Londra urma să fie cerută în căsătorie de iubitul ei, în acea zi
Sursa foto: Foto:captura YouTube
24 Mar 2017   •   17:00

The Independent scrie, într-un articol postat vineri, că românca Andreea Cristea, care a căzut în Tamisa în timpul atentatului de pe podul Westminster, din Londra, urma să fie cerută în căsătorie de iubitul ei, tot un român, chiar în acea zi.

Jurnaliștii britanici îl citează pe ambasadorul României din Marea Britanie, Dan Mihalache, care ar fi făcut această dezvăluire în timpul unei declarații pentru publicație.

„Erau turiști, au venit pentru a sărbători ziua lui de naștere. Intenționa să o ceară în căsătorie în acea zi, dar, din păcate, asta le-a fost destinul”, a spus Dan Mihalache, pentru The Independent.

Între timp, Ambasada României din Regat informează că starea româncei rănite în atacul de pe podul Westminster din Londra a înregistrat unele "evoluţii pozitive".

"Cetăţeanul român rănit în incident a fost externat şi se află în afara oricărui pericol, în timp ce partenera acestuia se află sub îngrijire medicală. Starea sa, deşi rămâne în continuare gravă, este stabilă, fiind înregistrate unele evoluţii pozitive. Ambasada României, împreună cu autorităţile britanice, acordă familiei întreaga asistenţă necesară. Ambasada României foloseşte această ocazie pentru a comunica publicului şi reprezentanţilor mass-media rugămintea familiei de a i se respecta, în aceste momente extrem de dificile, intimitatea şi de a-i fi respectat dreptul la viaţă privată", se arată în comunicatul ambasadei.


 

×
Parteneri
Un criminal în serie va fi eliberat din închisoare
x close