Antena 3 CNN Actualitate Preşedintele francez a numit o femeie diplomat cu o carieră de 37 de ani în funcţia de ambasador în România - VIDEO

Preşedintele francez a numit o femeie diplomat cu o carieră de 37 de ani în funcţia de ambasador în România - VIDEO

Preşedintele francez a numit o femeie diplomat cu o carieră de 37 de ani în funcţia de ambasador în România - VIDEO
Sursa foto: Foto: captură YouTube
26 Apr 2017   •   22:23

Preşedintele francez Francois Hollande a numit-o pe Michele Ramis, diplomat de carieră specializat în infracţionalitatea internaţională şi spălarea banilor, în funcţia de ambasador extraordinar şi plenipotenţiar al Franţei în România, anunță news.ro.

„Doamna Michele Ramis, ministru plenipotenţiar clasa I, în funcţie în administraţia centrală, este numită ambasador extraordinar şi plenipotenţiar al Republicii Franceze în România, înlocuindu-l pe domnul Francois Saint-Paul, chemat în alte funcţii”, se arată în decretul de numire.

Decretul, semnat pe 20 aprilie de liderul de la Elysee, a fost publicat în Monitorul Oficial francez două zile mai târziu.

Michele Ramis este diplomat de carieră, cu grad de ministru, care lucrează în Ministerul francez de Externe din 1980. Ea a fost Ambasador însărcinat cu ameninţările infracţionale transnaţionale din ianuarie 2013 şi a participat în această calitate la lupta împotriva diferitelor tipuri de trafic infracţional, precum şi împotriva corupţiei şi spălării de bani, potrivit MAE de la Paris.

×
Subiecte în articol: ambasador Franta
Parteneri
Mobilizare impresionantă pentru Aryan, copilul rătăcit
x close