Antena 3 CNN Actualitate Președintele Iohannis, întâlnire la Cotroceni cu liderul Consiliului European, Donald Tusk- VIDEO

Președintele Iohannis, întâlnire la Cotroceni cu liderul Consiliului European, Donald Tusk- VIDEO

Președintele Iohannis, întâlnire la Cotroceni cu liderul Consiliului European, Donald Tusk- VIDEO
Sursa foto: FOTO: captură video/ Antena 3
13 Oct 2017   •   11:39

UPDATE 11.39

Imagini în direct de la Palatul Cotroceni. Președintele Iohannis și Donald Tusk au avut o întrevedere de o jumătate de oră. Iar acum s-au așezat din nou la masa discuțiilor pentru a dezbate subiecte referitoare la viitorul Uniunii Europene.

„Salut inițiativa dumneavoastră de a vizita pentru a vorbi despre devotamentul și viitorul Uniunii Europene. Așa cum am vorbit, ați respectat angajamentul să vorbim ca România să dețină Președintia Consiliului European și să finalizeze acest porces. Abia aștept o discutie. Deja am avut o întâlnire privată în care am discutat”, a adăugat Klaus Iohannis în discursul de introducere a discuției cu Donald Tusk.

Stire inițială

Klaus Iohannis se întâlneşte astăzi cu Donald Tusk, la Palatul Cotroceni, pentru a discuta cu despre viitorul Uniunii Europene.

„Vizita preşedintelui Consiliului European vine cu o săptămână înainte de summitul șefilor de stat sau de guvern, programat la Bruxelles pentru 19-20 octombrie, la care va fi prezent şi preşedintele României.

 

×
Subiecte în articol: donald tusk cotroceni Klaus Iohannis
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close