x close

Fii alături de noi!

Primarul care a oficiat căsătoria lui Paul Lambrino face dezvăluiri șocante: Mi-a cerut să mă adresez cu ”Alteța Voastră regală”!

de A.M.P   •   10 Feb 2016   •   21:16
Fostul primar al Sectorului 1 George Pădure a făcut dezvăluiri șocante din viața lui Paul Lambrino, cel care şi-a adjudecat titlul de Prinţ de România, deşi nici un membru al Casei Regale nu-i recunoaşte acest drept.

Invitat la Subiectiv, George Pădure a povestit cum a ajuns să îi oficieze căsătoria prințului Paul, la Palatul Elisabeta, cu Lia Trif.

El a povestit că Paul Lambrino i-a cerut să i se adreseze în timpul ceremoniei cu ”Alteța Sa regală”, lucru pe care l-a refuzat categoric.

”Tot ce a făcut a fost exclusiv pentru a căpăta legitimitate cu persoana lui, el nu caută adevărul istoric”, a spus fostul primar al Sectorului 1, arătând că pe buletinul acestuia apărea numele Paul Lambrino, și nu Al României Paul-Philippe, așa cum apare începând cu 2008.

Așa arată acum buletinul lui Paul Lambrino
,
Cine este prințul de tinichea Paul Lambrino


poza

Actualitate

TIR răsturnat în județul Argeș. Șoferul era aproape de comă alcoolică

Un TIR încărcat cu cereale s-a răsturnat, duminică, pe DN 65B, în localitatea argeşeană Bradu, iar cei doi bărbaţi care se aflau în cabină erau băuţi, unul dintre ei având o alcoolemie...

26 Iun 2016  •  19:48

poza

Show

Monica Tatoiu îşi ameninţă soţul în fiecare lună că-l părăseşte

Invitată în emisiunea "Star Chef", Monica Tatoiu a mărturisit că în fiecare lună îşi ameninţă soţul că divorţează. Vedeta a dezvăluit şi motivul care o împinge de fiecare da...

26 Iun 2016  •  17:43

sati