x close

Fii alături de noi!

Primarul care a oficiat căsătoria lui Paul Lambrino face dezvăluiri șocante: Mi-a cerut să mă adresez cu ”Alteța Voastră regală”!

de A.M.P   •   10 Feb 2016   •   21:16
Fostul primar al Sectorului 1 George Pădure a făcut dezvăluiri șocante din viața lui Paul Lambrino, cel care şi-a adjudecat titlul de Prinţ de România, deşi nici un membru al Casei Regale nu-i recunoaşte acest drept.

Invitat la Subiectiv, George Pădure a povestit cum a ajuns să îi oficieze căsătoria prințului Paul, la Palatul Elisabeta, cu Lia Trif.

El a povestit că Paul Lambrino i-a cerut să i se adreseze în timpul ceremoniei cu ”Alteța Sa regală”, lucru pe care l-a refuzat categoric.

”Tot ce a făcut a fost exclusiv pentru a căpăta legitimitate cu persoana lui, el nu caută adevărul istoric”, a spus fostul primar al Sectorului 1, arătând că pe buletinul acestuia apărea numele Paul Lambrino, și nu Al României Paul-Philippe, așa cum apare începând cu 2008.

Așa arată acum buletinul lui Paul Lambrino
,
Cine este prințul de tinichea Paul Lambrino


poza

Show

Bianca Drăguşanu şi Victor Slav au aflat sexul copilului! E 100% sigur

Visul de a deveni părinţi este pe cale să se împlinească, dar lucrurile bune nu se opresc aici. Pentru Bianca şi Victor Slav fericirea pare să bată la uşă în fiecare zi, scrie antenastars.ro. Cei...

31 Mai 2016  •  16:27

sati