Antena 3 CNN Actualitate Primarul care a oficiat căsătoria lui Paul Lambrino face dezvăluiri șocante: Mi-a cerut să mă adresez cu ”Alteța Voastră regală”!

Primarul care a oficiat căsătoria lui Paul Lambrino face dezvăluiri șocante: Mi-a cerut să mă adresez cu ”Alteța Voastră regală”!

Fostul primar al Sectorului 1 George Pădure a făcut dezvăluiri șocante din viața lui Paul Lambrino, cel care şi-a adjudecat titlul de Prinţ de România, deşi nici un membru al Casei Regale nu-i recunoaşte acest drept.

Primarul care a oficiat căsătoria lui Paul Lambrino face dezvăluiri șocante: Mi-a cerut să mă adresez cu ”Alteța Voastră regală”!
Sursa foto: Foto: Agerpres
10 Feb 2016   •   21:16

Invitat la Subiectiv, George Pădure a povestit cum a ajuns să îi oficieze căsătoria prințului Paul, la Palatul Elisabeta, cu Lia Trif.

El a povestit că Paul Lambrino i-a cerut să i se adreseze în timpul ceremoniei cu ”Alteța Sa regală”, lucru pe care l-a refuzat categoric.

”Tot ce a făcut a fost exclusiv pentru a căpăta legitimitate cu persoana lui, el nu caută adevărul istoric”, a spus fostul primar al Sectorului 1, arătând că pe buletinul acestuia apărea numele Paul Lambrino, și nu Al României Paul-Philippe, așa cum apare începând cu 2008.

Așa arată acum buletinul lui Paul Lambrino

×
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close