Antena 3 CNN Actualitate Principesa Margareta s-a întâlnit cu președintele Klaus Iohannis

Principesa Margareta s-a întâlnit cu președintele Klaus Iohannis

Principesa Margareta s-a întâlnit cu președintele Klaus Iohannis
16 Mar 2016   •   13:54

Principesa Margareta s-a întâlnit astăzi cu preşedintele Klaus Iohannis. Întâlnirea, a avut loc la Palatul Cotroceni. Cei doi au discutat despre activitatea publică a Familiei Regale. Preşedintele a transmis, încă o dată, urări de sănătate Majestării Sale, Regele Mihai.

Întâlnirea dintre Alteţa Sa şi şeful statului a avut loc la o zi după ce Regele Mihai a fost externat din clinica de la Lausanne, după mai bine de două săptămâni de spitalizare.

Starea generală a Regelui este stabilă. Având însă în vedere gravitatea diagnosticului, tratamentul și procesul de recuperare vor fi de lungă durată și vor necesita o atentă supraveghere.

Pentru zilele următoare, Principesa Elena va continua să fie alături de Regele Mihai I și Regina Ana, părinții săi.

O echipă de angajați ai Casei Majestății Sale Regelui, detașați în Elveția, sunt alături de Majestățile Lor la reședința privată.

Custodele Coroanei este în contact permanent cu Majestățile Lor și cu echipa de medici. Alteța Sa Regală își va continua angajamentele publice în țară, urmând să se întoarcă în Elveția curând, pentru a revedea pe Majestățile Lor'', se precizează în comunicat.

Regele Mihai I era internat la clinica medicală de la Lausanne de la sfârșitul lunii februarie.

Anterior, Regele Mihai a decis să se retragă din viaţa publică în urma deteriorării stării de sănătate şi a unei intervenţii chirugicale suferite în Elveţia.

Regele Mihai a decis să se retragă din viaţa publică, după ce a fost diagnosticat cu carcinom epidermoid metastazat şi leucemie cronică şi a fost supus unei intervenţii chirurgicale, Casa regală urmând să fie reprezentată în toate acţiunile publice de către fiica sa, Principesa Margareta.

×
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close