Antena 3 CNN Actualitate Prințul Charles, vizită oficială în România

Prințul Charles, vizită oficială în România

Prințul Charles, vizită oficială în România
Sursa foto: Foto: Agerpres
27 Mar 2017   •   20:17

Prinţul Charles vine în vizită oficială în România în perioada 29-31 martie. Deşi a fost de multe ori în ţara noastră, aceasta este doar a doua vizită oficială pe care moştenitorul coroanei Marii Britanii o face în ţara noastră.

România va fi vizitată în cadrul unui turneu regional întreprins de Prințul Charles în Europa. În ţara noastră va avea loc prima oprire în acest turneu, care va continua apoi în Italia şi la Vatican, în perioada 31 martie – 5 aprilie – apoi o vizită în Austria, la Viena, în perioada 5-6 aprilie.

În România, prinţul Charles se va afla la Bucureşti şi în zonele din apropiere, conform datelor oficiale.

Prințul Charles a făcut mai multe vizite în țara noastră, dar cu caracter privat, mai ales în Transilvania, unde deține mai multe proprietăți. Ultima vizită a avut loc în primăvara anului 2016 şi a îmbrăcat un caracter oficial, când Prinţul Charles a fost primit de președintele Klaus Iohannis și premierul Dacian Cioloș.

Prinţul Charles deţine 10 proprietăţi în România, achiziţionate prin Fundaţia „Mihai Eminescu Trust”, pe care o patronează. Între proprietăţile sale se află Conacul Apafi din localitatea Mălâncrav, judeţul Sibiu, o locuinţă în Viscri, judeţul Braşov, patru în Valea Zălanului, judeţul Covasna şi alte patru în satul Breb din judeţul Maramureş, scrie Libertatea.

×
Parteneri
Mobilizare impresionantă pentru Aryan, copilul rătăcit
x close