Antena 3 CNN Actualitate Prizonieră într-un magazin închis de ANAF. Proprietarii nu au voie să rupă sigiliul

Prizonieră într-un magazin închis de ANAF. Proprietarii nu au voie să rupă sigiliul

Prizonieră într-un magazin închis de ANAF. Proprietarii nu au voie să rupă sigiliul
Sursa foto: Foto: Agerpres
05 Feb 2016   •   08:43

Excesul de zel şi birocraţia românească dau naştere la situaţii tragi-comice. La Drobeta Turnu Severin o pisică este sechestrată într-un magazin care a fost sigilat de inspectorii fiscali. Felina este captivă de mai bine de o lună şi nimeni nu îşi asumă decizia de a o salva pentru că nu au voie să rupă sigiliul ANAF.

În tumultul controlului ANAF, care a decis să pună lacătul pe uşa unui magazin de haine, toată lumea a uitat de pisică. Când şi-au dat seama că animalul a rămas captiv în spatele uşilor sigilate, patronii au constat că nu o pot elibera. Nimeni nu poate rupe sigiliul pus de inspectorii fiscali, fără a încălca legea.

Magazinul a fost închis înainte de Revelion. În interior se văd produsele dărâmate, semn că pisica a încercat să scape, dar fără succes.

În cele din urmă, unul dintre iubitorii de animale s-a gândit să sune la poliţie. Din păcate nici poliţiştii nu pot interveni până când inspectorii fiscali nu ajung la magazin. Au promis însă ca vor rezolva cazul felinei sechestrate în cel mai scurt timp.

×
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close