Antena 3 CNN Actualitate Procesul lui Radu Mazăre şi al lui Nicuşor Constantinescu, amânat a 89 oară, dintr-un motiv incredibil

Procesul lui Radu Mazăre şi al lui Nicuşor Constantinescu, amânat a 89 oară, dintr-un motiv incredibil

Procesul lui Radu Mazăre şi al lui Nicuşor Constantinescu, amânat a 89 oară, dintr-un motiv incredibil
Sursa foto: Foto: Facebook
28 Iun 2016   •   21:31

Procesul retrocedărilor ilegale de plaje din Constanţa, în care sunt judecaţi mai mulţi angajaţi ai Primăriei municipiului, printre care fostul edil Radu Mazăre, dar şi fostul preşedinte al Consilului Judeţean Constanţa, Nicuşor Constantinescu, a fost amânat, marţi, pentru a 89-a oară.

Motivul amânării procesului este incredibil. Deşi i s-a dictat de către judecător, grefiera din sala de judecată, de la termenul trecut, nu a citat expertul care a efectuat ultima expertiză, nu a citat un inculpat la adresa indicată şi nu a redactat încheierea ultimei şedinţe.

Faţă de acest lucru, procurorul DNA a cerut judecătoarei să o sancţioneze pe grefiera care a ignorat orice dispoziţie a magistratului în timpul şedinţei de judecată din 15 iunie. Judecătoarea Corina Dăescu a promis că va raporta incidentul conducerii Curţii de Apel Bucureşti, în vederea sancţionării grefierei neglijente.

Următorul termen a fost stabilit pentru 23 august 2016, scrie Adevărul.

 

×
Subiecte în articol: Radu Mazare nicusor constantinescu
Parteneri
Marcel Boloş, planuri pentru creşterea TVA-ului în România
x close