Antena 3 CNN Actualitate Procurorii au deschis dosar penal in rem în cazul escrocului italian, care a operat în mai multe spitale din România

Procurorii au deschis dosar penal in rem în cazul escrocului italian, care a operat în mai multe spitale din România

Procurorii au deschis dosar penal in rem în cazul escrocului italian, care a operat în mai multe spitale din România
05 Feb 2019   •   16:06

Procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 au deschis un dosar penal in rem în urma sesizării depuse de reprezentanţii Colegiului Medicilor, după ce falsul chirurg italian a fost descoperit în România că a operat fără drept.

La Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 a fost deschis un dosar penal in rem, după ce Colegiul Medicilor din Bucureşti a depus o plângere după ce falsul chirurg de origine italiană a efectuat operaţii în România. Potrivit reprezentanţilor parchetului, ancheta vizează infracţiunea de exercitare fără drept a unei profesii sau a unei activităţi.

Citește și: Colegiul Medicilor din România, reacție după ce un escroc italian a operat de zeci de ori în țara noastră

Cercetările sunt derulate şi de către poliţiştii de la Secţia 1 din Capitală.

Citește și: Ministerul Sănătății i-a dat aviz escrocului italian Matteo Politi, care a ajuns să opereze de zeci de ori în România

Colegiul Medicilor din România a transmis, referitor la cazul falsului chirurg italian descoperit în România, că nu a eliberat niciun document care să confere presupusului medic dreptul de a practica medicina pe teritoriul ţării noastre, precizând că au fost sesizate deja organele de urmărire penală.

Un medic fals italian a operat timp de un an de zile cu aviz oficial la cinci clinici din București. Bărbatul, devenit doctor fără să facă măcar liceu şi-a bătut joc de pacienţi şi spitale timp de doi ani”, titra La Stampa, în septembrie 2010.

Citește și: Spitalul Monza dezvăluie activitatea falsului doctor italian în clinica medicală: Îl vom da în judecată!

Sursă: Mediafax
×
Subiecte în articol: procurori dosar penal operat spitale România
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close