Antena 3 CNN Actualitate Procurorii DNA cer interdicția procedurii de dizolvare sau lichidare a Tel Drum

Procurorii DNA cer interdicția procedurii de dizolvare sau lichidare a Tel Drum

Procurorii DNA cer interdicția procedurii de dizolvare sau lichidare a Tel Drum
25 Ian 2018   •   17:09

Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie au solicitat Tribunalului Bucureşti luarea, pentru o durată de 60 de zile, a măsurii preventive constând în interdicţia iniţierii procedurii de dizolvare sau lichidare a persoanei juridice SC Tel Drum SA ori, după caz, suspendarea acestor proceduri.

Un dosar în care societatea Tel Drum cere intrarea în faliment a fost înregistrat la Tribunalul Teleorman, primul termen fiind stabilit pentru data de 29 ianuarie, conform informaţiilor publicate pe portalul instanţelor de judecată. 

Dosarul, ce are ca obiect deschiderea procedurii falimentului la cererea debitorului, a fost înregistrat pe 17 ianuarie. 

Potrivit informaţiilor de pe portalul instanţelor, cererea a fost formulată de Tel Drum SA Alexandria, în calitate de debitor. 

Tot pe 17 ianuarie, procurorii DNA au dispus extinderea urmăririi penale faţă de compania Tel Drum pentru săvârşirea infracţiunilor de constituire a unui grup infracţional organizat, evaziune fiscală în formă continuată şi complicitate la două infracţiuni de abuz în serviciu cu obţinere de foloase necuvenite pentru sine sau altul. 

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: DNA tel drum faliment
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close