Antena 3 CNN Actualitate Procurorii închid cazul Condrea: sinucidere. Detalii în premieră din expertiza mașinii patronului Hexi Pharma

Procurorii închid cazul Condrea: sinucidere. Detalii în premieră din expertiza mașinii patronului Hexi Pharma

Procurorii închid cazul Condrea: sinucidere. Detalii în premieră din expertiza mașinii patronului Hexi Pharma
Sursa foto: Foto: captură Antena 3
de M.Z.    |    17 Iul 2016   •   16:10

Ipoteza procurorilor în cazul expertizei mașinii lui Dan Condrea, cel care a fost patronul Hexi Pharma, arată că este vorba despre sinucidere, potrivit informațiilor prezentate duminică, la emisiunea Q&A, de la Antena 3.

Expertiza în cazul mașinii lui Dan Condrea arată că patronul Hexi Pharma avea o viteză de peste 100 km/h în seara accidentului rutier în urma căruia a fost găsit mort.

Totodată, expertiza mai arată că nu au existat urme de frânare ale mașinii în care se află Dan Condrea.

Potrivit aceleiași surse, mașina patronului Hexi Pharma nu avea nicio problemă tehnnică.

Astfel, ipoteza procurorilor în cazul morții lui Dan Condrea este sinuciderea.

Martora accidentului lui Condrea: Se vedea foarte clar urma frânării. Nu-mi explic de ce se spune că nu sunt urme de frânare

Martora accidentului lui Condrea spune însă că ea a văzut urme de frânare la locul accidentului. 

”Eu am fost acolo și am văzut cu ochii mei urma foarte proaspătă a mașinii. Se vedea foarte clar în iarbă. Nu-mi explic de ce se spune că nu sunt urme de frânare”, a declarat Gabriela Pelin, cea care a ajuns prima la locul accidentului, duminică, la emisiunea Q&A, de la Antena 3.

Femeia susține că ea circula cu o viteză de circa 80-90 km/h, iar pe Dan Condrea l-a văzut în oglinda mașinii, vorbind la telefon, atunci când a dat semnal că vrea s-o depășească.

Dan Condrea, patronul Hexi Pharma, a murit pe 22 mai, într-un accident rutier în judeţul Ilfov. Condrea se afla într-o maşină ce avea sigla firmei pe care o conducea. Medicii sosiți la fața locului nu au mai putut salva viaţa şoferului.

Anchetatorii nu exclud varianta ca patronul Hexi Pharma să se fi sinucis, deoarece la faţa locului nu s-au găsit urme de frânare.

Citiți și Probe din mașina distrusă a lui Condrea, uitate de anchetatori la locul accidentului. Ce au găsit acolo jurnaliștii Antena 3
 

×
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close