Antena 3 CNN Actualitate Procurorul Iacobescu: Cred că DNA are un dosar penal deschis pe numele lui Condrea

Procurorul Iacobescu: Cred că DNA are un dosar penal deschis pe numele lui Condrea

Procurorul Iacobescu: Cred că DNA are un dosar penal deschis pe numele lui Condrea
de M.Z.    |    24 Mai 2016   •   19:59

Procurorul Eugen Iacobescu a spus marți, la Antena 3, că, după părerea lui, un dosar penal pe numele lui Dan Condrea și al firmei ar exista și la DNA, nu numai la Parchetul General.

De asemenea, procurorul crede că fostul patron al Hexi Pharma era urmărit.

”Părerea mea e că DNA are deschis un dosar pe numele lui (Dan Condrea - n.r.) și al firmei, în afară de cel de la Parchet. Din primele minute în care a apărut acest scandal”, a spus procurorul Eugen Iacobescu, marți, la emisiunea La ordinea zilei, de la Antena 3.

Totodată, anchetatorul este de părere că Dan Condrea ”a fost filat. A simțit și a pierdut controlul volanului când a fost sunat pe mobil de soție sau de o altă persoană. Departe gândul că s-ar fi sinucis”.

În sprijinul argumentației sale, magistratul aduce și declarația primei soții a lui Condrea care a spus că ”nu era genul care să se omoare, ci genul care te omora el pe tine. Dacă e sinucidere, l-au împins să facă asta”.

Întrebat de cine ar fi putut Condrea să fie filat, procurorul Iacobscu a spus că de DNA sau de Parchet.

Dan Condrea, patronul Hexi Pharma, a murit duminică seară într-un accident rutier în judeţul Ilfov. Condrea se afla într-o maşină ce avea sigla firmei pe care o conducea. Medicii sosiți la fața locului nu au mai putut salva viaţa şoferului. Anchetatorii nu exclud varianta ca patronul Hexi Pharma să se fi sinucis, deoarece la faţa locului nu s-au găsit urme de frânare.

Cazul Hexi - primele NECONCORDANȚE: Poliția a declarat o vârstă diferită a șoferului mort față de vârsta lui Condrea

Ne-a mințit Guvernul cu testele dezinfectanților diluați? ICECHIM ar fi refuzat să facă analizele Hexi, ca să nu-și păteze imaginea

Citiți și: Mașina lui Dan Condrea a fost ridicată în timp record de polițiști. Jurnaliștii, împiedicați să se apropie de locul tragediei

Primele imagini de la locul accidentului lui Dan Condrea

×
Parteneri
Un criminal în serie va fi eliberat din închisoare
x close