Antena 3 CNN Actualitate Profeție descoperită în manuscrisele lui Arsenie Boca

Profeție descoperită în manuscrisele lui Arsenie Boca

Profeție descoperită în manuscrisele lui Arsenie Boca
30 Mai 2016   •   11:52

Cunoscut mai ales pentru minunile pe care le-a facut in timpul vietii sale, Arsenie Boca a fost si un profet. Nu a avut prea multe profetii, dar din ce a reusit sa prevada, viitorul Romaniei arata sumbru.

La mormantul lui Arsenie Boca vin zilnic mii de pelerini sa-i atinga moastele, in speranta unui miracol. Se vorbeste despre bolnavi care s-au vindecat ca prin minune, de persoane care si-au gasit linistea, de oameni a caror viata se transforma in bine, peste noapte, scrie cancan.ro.

Dincolo de toate acestea, au existat insa si profetii facute de Arsenie Boca, manuscrisele fiind pastrate de calugari.
Se spune ca era suficient sa priveasca adanc in ochi un om si sa-i spuna care ii este menirea, ce pacate a facut sau de ce boala sufera. Arsenie Boca a profetit caderea comunismului din Romania, moartea lui Nicolea Ceasescu si chiar propria moarte.

„Imi pare rau de voi ca sunteti slabiti in credinta. Veti cadea din cauza fricii. Frica-i de la diavol; nu va fie frica pentru a va salva sufletele. Vor veni vremuri foarte grele, dar toate sunt ingaduite de Dumnezeu, Care este tovarasul de drum al fiecaruia, de la nastere pana la moarte. Vor cadea si cei alesi. Imi pare rau ca sunteti cei de pe urma. Va vor cerne. Vor pune impozite, taxe si alte ingradiri. Vor lua totul! Sa stiti ca multi vor pleca din tara, dar putini se vor intoarce. Va veni vremea cand ar dori sa se intoarca si n-or mai putea, caci Romania va fi inconjurata de flacari”, a profetit Arsenie Boca.

Cu adevarat ingrijorator este ce a spus sfantul despre integritatea teritoriala a Romaniei:

„Intr-o noapte, catre ziua, trei tari ne vor ocupa: Rusia, Bulgaria si Ungaria. Si pe cei ce ne vor ocupa va veni ploaie de foc”. Evenimentele recente par sa dea dreptate profetiei lui Arsenie Boca. Rusia a luat pozitie impotriva NATO, a carei reduta se afla in Romania iar liderii unguri sunt nemultumiti de arestarea teroristului maghiar care voia sa detoneze o bomba la Targu Secuiesc. Doar din Bulgaria, cel putin deocamdata, nu vin vesti rele.

×
Subiecte în articol: profetie Arsenie Boca
Parteneri
Elevii care pot avea vacanţa de Paşte prelungită
x close