Antena 3 CNN Actualitate Prognoza meteo. Cum va fi vremea în următoarele zile

Prognoza meteo. Cum va fi vremea în următoarele zile

Prognoza meteo. Cum va fi vremea în următoarele zile
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
15 Mar 2017   •   10:25

Vremea se anunță destul de bună pentru astăzi. Totuși, prin Muntenia, prin Moldova și Dobrogea se mai adună norii și e posibil să picure trecător. La munte mai vine puțină lapoviță; în rest vom avea timp frumos.

Vantul va sufla mai tare in estul tarii, in sud-vest si in zonele montane, iar maximele termice se vor situa intre 7 si 16 grade. Cele mai ridicate temperaturi se vor inregistra in Oltenia.

Dobrogea si Baraganul. Pe aici, se anunta vreme destul de buna chiar daca mai pot sa vina si cateva ploi slabe.Vantul va avea unele rabufniri si maximele termice in scadere fata de ziua trecuta, vor ajunge pina la 11 grade Celsius.

Mai sus, in Moldova sudica si in nordul Munteniei ziua arata destul de bine, cu numeroase momente insorite dar si un vint mai intens. Izolat va ploua slab si valorile termice vor fi comparabile cu cele inregistrate ieri.

In nordul Moldovei si in Bucovina se anunta multi nori, dar vom zari si soarele din cind in cind. E posibil sa vina cateva ploi slabe iar in zona de munte, trecator vor fi si precipitatii mixte.

Vintul va avea unele rabufniri si se incalzeste fata de ziua trecuta! Dupa prinz se vor inregistra cel mult 12 grade Celsius.

In nordul Transilvaniei si prin Maramures atmosfera ramine placuta cu mult soare si temperaturi de pina la 11 grade Celsius.

Si in vestul tarii se anunta o zi foarte frumoasa cu cer curat si temperaturi placute. In tinuturile centrale, norii vor fi mai numerosi dar se va arata si soarele. In zona de munte, trecator vor fi precipitatii mixte si vintul va avea unele intensificari. Temperatura aerului va creste usor.

In sud-vestul tarii, vremea va fi placuta mai ales in zonele mai inalte. Vintul va avea unele intensificari iar maximele termice cresc putin fata de ziua trecuta.

In sudul tarii gasim vreme schimbatoare. E posibil sa vina cateva ploi slabe si temperatura aerului va creste. Dupa prinz se vor inregistra pina la 14 grade Celsius.

Vremea in Capitala si la munte

In Bucuresti, se anunta innorari dar si scurte perioade cu soare. Dimineata e posibil sa ploua slab si trecator iar vantul devine activ. Maxima, putin mai ridicata decat ieri, va ajunge pe la 13 poate chiar 14 grade.

La munte, norii se aduna temporar si mai pot aduce putina lapovita pe timpul zilei. La noapte, se strica vremea si o sa ninga pe zone vaste. Vantul continua sa sufle mai tare la altitudini mari, iar temperaturile se mentin la valori obisnuite pentru mijlocul lunii martie.

Vremea in urmatoarele 3 zile

La noapte precipitatiile cuprind cea mai mare parte a tarii, dar vor fi neinsemnate cantitativ. Maine o sa ploua slab in nord, in centru, in est si sud-est. Prin Transilvania si Moldova va fi lapovita, iar in zonele montane sunt anuntate ninsori mai consistente. Vantul va avea intensificari cam peste tot. Vineri mai vin cateva ploi slabe in est si sud-est, iar pe la munte se mai anunta ceva ninsori. In rest vom avea soare si timp frumos. Sambata norii se inmultesc. Pe timpul zilei vor fi ploi sporadice prin vestul, centrul si nordul tarii. Noaptea o sa ploua cam peste tot; in nord si centru vor fi si lapovite si chiar ninsori, iar la munte va ninge.

In Bucuresti, maine vor fi innorari insa abia spre seara va ploua slab si vantul va sufla moderat. Vineri asteptam vreme mai buna. Norii apar trecator in orele diminetii, cind pot sa vina 2-3 stropi de ploaie dupa care vom zari si soarele. Sambata cerul va fi mai mult noros insa abia pe parcursul noptii va ploua trecator. Vantul se va mentine activ.

In zona de munte, la noapte se strica vremea si o sa ninga pe zone vaste. Vantul continua sa sufle mai tare la altitudini mari, iar temperaturile se mentin la valori obisnuite pentru mijlocul lunii martie. Maine va ninge mai consistent in Carpatii Orientali si Meridionali si doar pe arii restranse in rest. Vantul va continua sa sufle tare, mai ales la altitudini mari. Vineri asteptam vreme mai buna: cateva ninsori mai vin in Carpatii Orientali si in estul Meridionalilor. Vantul va avea intensificari pina spre seara apoi va mai slabi in intensitate. Sambata va ninge pe spatii mari, in toata zona de munte Vantul se va inteti, mai ales pe crestele montane.

 

×
Parteneri
Companiile aeriene impun o nouă regulă pentru pasageri
x close